Obavijesti

Show

Komentari 79

Kineski silikoni Brankice Čonde su pukli pa je zamalo umrla...

Kineski silikoni Brankice Čonde su pukli pa je zamalo umrla...
6

Kaže da je tajna njezina izgleda u tome što vježba i ne jede crveno meso. Brankica je, osim u Big Brotheru, 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton 'My New BFF', u kojem je bogatašica tražila najbolju prijateljicu

VIDEO

Ljudi su u prošlosti postajali poznati i slavni na račun svojega talenta. Dolaskom reality emisija to se sve promijenilo. Odjednom je za slavu bilo dovoljno pojaviti se na televiziji. Ali kako isplivati u moru kandidata? Pa, naravno, skandalima. Publika na televiziji ne želi gledati obične, normalne, pristojne ljude. To, kako bi rekli Amerikanci, jednostavno nije dobra televizija. Seks, golotinja, svađe i prevare sastojci su provjerenog recepta za što dulji ostanak u showu i nekakvu karijeru nakon toga. Pa i ako te publika mrzi, što to ima veze?! Za tebe svi znaju, o tebi se piše, ti odjednom spadaš u medijski prostor, misao je vodilja većine kandidata. U šestom nastavku serijala donosimo priču o Brankici Čondi, kojoj je reality show bio ulaznica za ‘visoko društvo’...

Zvijezda 'Big Brothera' 2005. Brankica Čonda (38) danas izgleda neprepoznatljivo. Prošle godine u Dubaiju povećala je grudi, koje su je umalo stajale života. Njima se sad redovito hvali na provokativnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

- Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Oni su mi pukli pa sam zamalo umrla. Silikon je mogao otići u venu - rekla je Brankica koja je na operaciju otišla kod estetskog kirurga Siniše Glumičića, koji joj je 2007. smanjio i nos. Tad je komentirala da je nos promijenila jer joj se njezin prirodni nije sviđao. 

K.Žanetić

- To mi je bila dugogodišnja želja i konačno sam skupila hrabrost - rekla je tad Brankica. Nakon nosa poželjela je još jednu operaciju. Makaranka je grudi s trojke povećala na četvorku, a novo poprsje otkrila je na društvenim mrežama. Danas je zadovoljna svojim grudima, iako je imala problema s njima. Najviše problema radili su joj strogi muslimanski zakoni jer se zbog njih nije mogla skinuti u toples, a zatim je osjetila i “lažne” silikone. Osjetila sam kao da imam nekog anđela. Nije me boljelo, ali predosjetila sam da nešto nije u redu i otišla sam na kontrolu. Doktor me spasio. Sad imam najljepše grudi na svijetu - kaže Brankica, koja je poslije realityja otišla u Dubai, u kojemu je živjela devet godina. Radila je kao manekenka i hostesa, no prošle godine se preselila u Barcelonu, gdje je napokon mogla pokazivati svoj toples. Bavi se jogom, a želja joj je završiti tečaj za instruktoricu joge.

Dnevnik.hr

- Joga mi je promijenila život i smirila ego - kaže Čonda. Atraktivna Makaranka često putuje, a najviše se voli odmarati i tulumariti na Ibizi. Ipak, kad je danas pitate o “Big Brotheru”, govori kako više ne bi ušla jer joj je “preko glave realityja”, osim što bi otišla u američki “Survivor”. No, unatoč tome, odluku za odlazak u BB kuću ne smatra lošim životnim iskustvom.
- Bila sam mlada i nepromišljena, a takvo je bilo i cjelokupno iskustvo. Vjerujem kako bih u nekim situacijama danas postupila drugačije, ali sam sve u svemu zadovoljna - rekla je Brankica. 

RTL

Najbitnije joj je što je bila i ostala iskrena te dosljedna sebi.

- Svoje iskustvo sam iskoristila za dostizanje postojećeg cilja, a to je bilo ostvarivanje uspješne modeling karijere - rekla nam je Brankica. Kroz iskustvo u “Big Brotheru” stekla je poznanstva koja su je odvela u snimanje prvih modnih fotografija, a s modnim koracima stekla je i samopouzdanje.

Kaže da je tajna njezina izgleda u tome što puno vježba i ne jede crveno meso. Brankica je, osim u “Big Brotheru”, 2011. sudjelovala i u realityju Paris Hilton “My New BFF”, u kojem je nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Čonda je ispala iz natjecanja jer je, tad je rekla, Parisina majka Kathy primijetila da je Čonda preambiciozna.

- Bile smo na večeri s njezinim roditeljima. Njezina majka je primijetila da sam ja ‘gladna tigrica’ i to joj se nije svidjelo - rekla je i dodala kako ju je Paris pohvalila da je jako seksi. Kasnije se Brankica pohvalila zajedničkim susretom.

Privatni album

- Nakon tri dana srele smo se u St. Tropezu. Popile smo čašu šampanjca i nazdravile prijateljstvu. Pozvala sam je u Hrvatsku na ljetovanje. Možda me ovo ljeto vidite s Paris na jahti kako krstarim našom obalom - rekla je Brankica, kojoj se ta želja ipak nije ostvarila. No to je nije pretjerano uzrujalo, nastavila je sa životom, a u Španjolskoj dobila ponudu da radi kao menadžerica restorana na Ibizi koju nije mogla odbiti. U Hrvatsku dolazi s vremena na vrijeme kako bi posjetila obitelji, a trenutačno uživa u Tajlandu.

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao