Obavijesti

Show

Komentari 0

Kings Of Leon i Icona Pop ove godine nastupaju na MTV EMA

Kings Of Leon i Icona Pop ove godine nastupaju na MTV EMA
3

Kings of Leon, Icona Pop, Leto, Ora i Mendler pridružit će se prethodno najavljenim izvođačima Katy Perry, Miley Cyrus, Robinu Thickeu, Snoop Doggu, Afrojacku...

VIDEO

Nastupi na dodjeli “2013 MTV EMA” bit će EMA-stični! Rockeri Kings of Leon i mega popularni švedski duo Icona Pop najnovija su imena dodana nevjerojatnom spisku izvođača na dodjeli “2013 MTV EMA”. Uz to je potvrđeno da će Jared Leto, glumac i frontman benda Thirty Seconds to Mars, koji ima tri nominacije za “2013 MTV EMA”, pjevačica Rita Ora, koja se ove godine natječe u dvije katergorije, kao i  Bridgit Mendler, pjevačica, kompozitorica i glumica nominirana za nagradu najboljeg PUSH izvođača, biti prezenteri. Prijenos sa crvenog tepiha “2013 MTV EMA” prenosit će se uživo u nedjelju 10. studenog u 20:00, dok je prijenos ceremonije dodjele nagrada iz arene Ziggo Dome u Amsterdamu u 21:00.

Kings of Leon, Icona Pop, Leto, Ora i Mendler pridružit će se prethodno najavljenim izvođačima Katy Perry, Miley Cyrus, Robinu Thickeu, Snoop Doggu, Afrojacku, bendovima Imagine Dragons i The Killers i prezenterima Iggy Azalei, Ellie Goulding, Carici van Houten i Coltonu Haynesiu, i MC-ju večeri Redfoou, voditeljici u backstageu Ariani Grande i posebnom gostu Ronu Burgundyju iz filma Anchorman 2 (Will Ferrell). Sponzori dodjele “2013 MTV EMA” je Evo TV.

Bendu Kings of Leon ovo će biti drugi nastup na dodjeli EMA, a u Amsterdam će svratiti u sklopu svoje međunarodne turneje na kojoj promoviraju svoj hvaljeni novi album „Mechanical Bull“ koji, prema New York Daily Newsu, “donosi najpreciznije izvođenje i najfinije kompozicije" benda, dok je britanski Guardian napisao je da su “momci s juga opet u vrhunskoj formi.”

Atraktivne dame iz dua Icona Pop imat će svoj prvi nastup na dodjeli EMA, a uz to će proslaviti svoje tri nominacije za EMA, godinu uspješnog proboja na scenu kao jedan od MTV-jevih 2013 PUSH izvođača, kao i činjenicu da je njihov hit singl“I Love It” prodan u više od 5 milijun primjeraka širom svijeta.

- Super smo uzbuđene zbog nastupa na MTV EMA dodjeli! Nadamo se da ste vi spremni, jer smo mi spremne, i puno ćemo plesati - rekle su djevojke iz dua Icona Pop. 

Bend Jareda Leta, Thirty Seconds To Mars, nominiran je za tri “2013 MTV EMA” nagrade, uključujući one za Najbolji spot za “Up In The Air”, Najboljeg alternativnog izvođača i Najstrastvenije fanove, Rita Ora se natječe u kategorijama Najbolji look i Najbolji World Stage nastup. Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis su ove godine u vodstvu sa po pet nominacija, dok su Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke u trci za četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction nominirani su za tri nagrade. Izvođači sa po dvije nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea. 

Frenkie je ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade i trenutno se nalazi u trci s drugim pobjednicima iz cijele Istočne Europe za priliku da bude jedan od 10 finalista koji će ući u kategoriju Worldwide Act - kategoriju koja slavi svu raznolikost MTV muzike, promovirajući izvrsne izvođače iz cijelog svijeta.

Za Frenkia možete glasati do četvrtka, 31. listopada, na www.mtvema.com. Predstavnik Istočne Europe bit će proglašen 1. studenog, zajedno s drugim regionalnim pobejdnicima iz Sjeverne Europe, Srednje Europe, Južne Europe, Jugoistočne Azije/Kontinentalne Kine/Hong Konga/Tajvana, Japana/Koreje, Australije/Novog Zelanda, Južne Amerike, Severne Amerike i Afrike/Indije/Bliskog istoka. Potom će se nominirani izvođači, predstavnici ovih 10 regija, boriti za glasove u Worldwide Act kategoriji, a pobjednik će biti proglašen na svečanosti dodjele u Amsterdamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja