Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kirurg ili Photoshop? Kendall šokirala fanove novim izgledom

None Foto: Instagram 8

Manekenka se našla na 'meti' fanova i na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Zlatni globus. Iako je oduševila crnom odjevnom kombinacijom, dobila je kritike zbog akni na svom licu. Obožavatelji su ju podržali i rekli da im je inspiracija

Manekenku Kendall Jenner (22) mnogi su smatrali jednom od najljepših članica reality klana Kardashian - Jenner, a sada je jednom fotografijom jako zbunila obožavatelje.

SESTRE U PROBLEMU Nisu plaćale najam: Kendall i Kylie Jenner prijeti izbacivanje

Naime, na spomenutoj fotki Kendall ima znatno punije usne, a cijelo lice doima se 'plastičnim'. Je li ovdje riječ o plastičnoj kirurgiji ili nekom novom filteru nije poznato, a mišljenja obožavatelja su podijeljena.

- Bila si prelijepa ranije. Sada izgledaš oteklo. Molim te stani prije nego što bude bilo kasno - samo je jedan od komentara obožavatelja mlade manekenke. S druge strane, bilo je i onih koji su oduševljeni novim lookom reality zvijezde.

NE IDU STOPAMA RODITELJA Madonnina kći jede u menzi, a Angelinina neće na crveni tepih

Inače, manekenka se našla na 'meti' fanova i na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Zlatni globus. Iako je oduševila crnom odjevnom kombinacijom, dobila je kritike zbog akni na svom licu. Obožavatelji su ju podržali i rekli da im je inspiracija. 

Foto: Press Asociation/Pixsell

- Kendall Jenner je izgledala kao predivna zvijezda, a njezine probleme s aknama bi svaka djevojka trebala razumjeti - istaknuli su. Manekenka je odgovorila da takve stvari nikad ne trebaju biti 'kočnica' u životu. Kendall je ranije na svom blogu progovorila o mukama s aknama.

Komentari (15)
  • Možeš imat tri diplome i još toliko doktorata. Ali kad mi kažeš da si fan kardashiana odma znam što imaš u glavi

    6. 4. 2018,   08:33
  • zbog ove obitelji i njihovih fanova poželim da nas spraši asteroid

    6. 4. 2018,   09:45
  • Nikad mi nece bit jasno kak je ova obitelj postala najpoznatija obitelj na svijetu, do prije samo 10-tak god nitko nije znao tko su ti ljudi. Idu mi na ideje one neke zavjere u rangu iluminata, ja nzm kak da ovo objasnim, tko je njih proguro tocno i zasto, cemu oni sluze?

    6. 4. 2018,   19:08