Obavijesti

Show

Komentari 0

Kiša metaka i Bore Balboa u Tvornici kulture 25. travnja

Kiša metaka i Bore Balboa u Tvornici kulture 25. travnja
1

Hip hop sastav iz Splita je na prvoj turneji, u sklopu svog tek izbačenog foldera, uspio rasprodati dva dana u Rijeci i oboriti sve rekorde posjećenosti u klubu Kocka

VIDEO

Pet mjeseci nakon prvog osvajanja Tvornice kulture splitski hip hop kvartet Kiša metaka vraća se u klub iz Šubićeve u petak, 25. travnja praćeni MC-em Borom Balboom.

Hip hop sastav iz Splita je na svojoj prvoj turneji, u sklopu svog tek izbačenog foldera, uspio rasprodati dva dana u Rijeci i oboriti sve rekorde posjećenosti u klubu Kocka u rodnom gradu. Ništa manje nije zanemariva niti činjenica da su nakon Brucošijade FER-a svi mediji pisali upravo o njima kao koncertnom iznenađenju godine, pa je red došao i na prvi samostalan koncert u Zagrebu.

Kiša metaka je sastavljena od ekipe prijatelja koji čitavo desetljeće rade zajedno u raznim formacijama, a oni su: Papi Batina, Vojko Vrućina, Kid Rađa, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh. Inovatori su to zaslužni za stavljanje gangsta rapa na kartu Hrvatske s trakama poput “Još trčimo ulice” i “Umorim te u baloneru”, ljudi koji su dali “Krek kuću” na debi albumu Dječaka “Drama”, gdje im se pridružio i Saša Antić iz TBF-a, te “Med”, “Cigan”, “ZGB” i 'Evala' na bombastično uspješnoj “Istine” gdje se Kiša metaka prvi put spominje kao entitet.

Nastala kao ideja Papi Batine, koji je htio okupiti gangsta rap grupu s Benghazijem i Rađom, tijekom snimanja pridružili su im se Vojko Vrućina i Oreb, te je Kiša metaka izrasla u novi standard hip hopa ovog područja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi album, naslovljen jednostavno “Kiša metaka”, objavljuju sami kao online izdanje u ožujku 2013, te album preko noći postaje kultni naslov. 

Od hladnog “Konana” preko gastarbajterskih “Drei Millionen” i istinitih “Mejaša” do “Pazara”, Kiša metaka je svojim debijem zakucala hit u kojem se prepoznaju generacije.

Live postavu Kiše metaka čine Vojko Vrućina, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh, član Loopjunkies kolektiva, drum n' bass producent i DJ s nizom stranih izdanja i dugačkim stažom nastupa po Europi. Tri MC-a, jedan DJ, formula za pravi hip hop nastup i kvalitetan koncert nakon koga publika traži bis, i dobije ga. 

Bore Balboa, mladi swaglord koji je u kratkom roku je postao bard po nekima posrnule scene nastupit će kao predgrupa Kiši metaka.

Službeni after party planiran je u Klubu gdje će vrtjeti pola Kiše metaka, Dogg Oreb i DJ Vrh.

Ulaznice u pretprodaji iznose 35kn, dok će na dan koncerta iznositi 50kn. 

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

sustav Entrio.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život