Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Klasična ljepotica: Unuka Audrey Hepburn će vas očarati

None Foto: Instagram 5

Emma svoju baku nikad nije upoznala jer se rodila godinu dana nakon njezine smrti. Nedavno je izjavila kako Audrey nikad nije doživljavala kao slavnu glumicu i ikonu stila, već kao dio obitelji

Emma Kathleen Hepburn Ferrer (24), unuka modne ikone i glumice Audrey Hepburn, oduševila je modne agente svojom ljepotom. Proslavila se 2014. kada je snimila svoj prvi editorijal za magazin Harper's Bazaar.

Mnogi modni dizajneri smatraju da Emma ima zvjezdani potencijal poput svoje slavne bake.

Audrey Hepburn, koja je preminula 1993., proglašena je najvećom beauty ikonom u proteklih 50 godina, od strane britanskog lanca kozmetičkih preparata Superdrug. Bila je i jedna od najslavnijih glumica u povijesti kinematografije. Jedna je od rijetkih koja je tijekom karijere osvojila nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony. Oduševljavala je prirodnom ljepotom i nikad se nije, kako je tvrdila, podvrgnula estetskim operacijama.

Foto: Screenshot Youtube

Zanimljivo je da je Emmu za Harper's Bazaar fotografirao Michael Avedon, sin legendarnog fotografa Richarda Avedona kojemu je upravo Audrey Hepburn bila umjetnička muza. Emma je posljednjih godina snimala brojne editorijale za časopise i snimala reklamne kampanje.

Emma svoju baku nikad nije upoznala jer se rodila godinu nakon njene smrti. Nedavno je izjavila kako Audrey nikad nije doživljavala kao slavnu glumicu i ikonu stila, već kao dio obitelji.

Osim što se bavi modelingom, Emma je završila umjetničku akademiju i talentirana je slikarica. Godinama je izbjegavala društvene mreže i trudila se da je zvjezdano podrijetlo ne odredi u životu. Snažno se zalaže za emancipaciju i jednakost muškaraca i žena diljem svijeta. Ambasadorica je organizacija UNHCR i UNICEF. Emma tvrdi kako je humanitarni rad oduvijek dio njenog života, piše The List.

VIDI OVO: Poznati reper XXXTentacion ipak nije mrtav?

 

Komentari (15)
  • duso draga Audrey je za tebe kraljica izgleda ii stila...

    20. 6. 2018,   19:01
  • Nema veze s vezom s Audrey...

    20. 6. 2018,   19:59
  • Nije me ni očarala ni razočarala.

    20. 6. 2018,   18:49