Obavijesti

Show

Komentari 8

Klikni i pogledaj predstavu 'Evanđelje': Ovo je spektakl

Klikni i pogledaj predstavu 'Evanđelje': Ovo je spektakl
4

Cilj projekta je olakšati svima boravak kod kuće, a ako dosad niste bili zaljubljenik u kazalište, probajte, možda vam se svidi. Potrebno je samo kulturu pustiti u vaše domove...

VIDEO

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Nakon emitiranja kazališnih hitova 'Tko pjeva zlo ne misli', 'Labuđeg jezera' i 'Ere s onoga svijeta' u subotu u 20 sati donosimo vam predstavu 'Evanđelje' Pippa Delbona u suradnji 24sata i zagrebačkog HNK. Večeras na 24sata.hr, YouTube kanalu i Facebook stranici 24sata pogledajte komad nastao u koprodukciji Emilia Romagna Teatro Fondazione iz Modene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovaj projekt bila je uključena i švicarska kinoteka. Na svakom od brojnih europskih gostovanja predstava 'Evanđelje' bila je ispraćena ovacijama i sjajnim kritikama. Već se iz najave i riječima autora vidi o čemu je riječ.

- Nekoliko dana prije svoje smrti, moja majka, vatrena katolkinja mi reče: zašto ne napraviš predstavu o evanđelju? Tako bi predstavom poslao poruku ljubavi. To je jako potrebno u današnja vremena. Onda sam počeo fotografirati tijekom putovanja Italijom, Francuskom, Rumunjskom, Rusijom i Latinskom Amerikom. Slike Djevice Marije, Krista mučenika… Zatim sam se izgubio, kao što se svaki put izgubim dok stvaram svoje predstave - riječi su Delbona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Pratite naš portal te YouTube 24sata i Facebook 24 sata za daljnji raspored prikazivanja najboljih hrvatskih kazališnih komada! Zahvaljujemo Croatia Filmu na tehničkoj podršci pri realizaciji ovog projekta. Cilj projekta je olakšati svima boravak kod kuće, a ako dosad niste bili zaljubljenik u kazalište, probajte, možda vam se svidi. Potrebno je samo kulturu pustiti u vaše domove.

Predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' POGLEDAJTE OVDJE.

Balet 'Labuđe jezero' POGLEDAJTE OVDJE

Operu 'Ero s onoga svijeta' POGLEDAJTE OVDJE.

Predstave na Youtube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji s HNK Zagreb i Croatia filmom. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

#zajedno24sata

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Klikni i pogledaj balet 'Labuđe jezero' samo na portalu 24sata
HNK I 24SATA VAM DARUJU

Klikni i pogledaj balet 'Labuđe jezero' samo na portalu 24sata

GLEDAJTE U ČETVRTAK U 17 SATI Budite uz YouTube kanal 24sata ili portal 24sata.hr i pratite 'Labuđe jezero' koje vam donosimo u suradnji sa zagrebačkim HNK i uz tehničku podršku Croatia Filma

Klikni i gledaj predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' na 24 sata
HNK i 24SATA VAM DARUJU

Klikni i gledaj predstavu 'Tko pjeva, zlo ne misli' na 24 sata

Hit predstava 'Tko pjeva zlo ne misli' iščekivala se s nestrpljenjem, a na kazališne daske postavio ju je redatelj Rene Medvešek. Publika ju je s oduševljenjem prihvatila nakon prvih izvedbi u rujnu 2017.
Pogledajte u 20h operu 'Ero s onog svijeta' na portalu 24sata
HNK I 24SATA VAM DARUJU

Pogledajte u 20h operu 'Ero s onog svijeta' na portalu 24sata

GLEDAJTE DANAS Budite uz YouTube kanal 24sata ili portal 24sata.hr i pratite 'Eru s onog svijeta' kojeg vam donosimo u suradnji sa zagrebačkim HNK i uz tehničku podršku Croatia Filma