Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Klum ispale bradavice, a fanovi je napali: 'Ovo je prevulgarno'

None Foto: Instagram 4

'Zašto si objavila ovo?', 'Imaš djecu, prestani živjeti kao da si u dvadesetima', 'Sve što vidim je kriza srednjih godina', samo su neki od komentara...

Manekenka Heidi Klum (46) poznata je po tome da fanove na društvenim mrežama 'časti' atraktivnim fotografijama. Ipak, sada je otišla korak dalje te je novom objavom pokazala previše. Pozirala je na jahti, no nije u potpunosti pokrila grudi pa su joj se vidjele bradavice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All I see is 💦💧WATER💧💦💧 ⛵️⚓️💦💧🌈🥰❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Objava je u kratkom roku prikupila preko 300.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih obožavatelja koji su joj pisali: 'Vrlo lijepa fotografija', 'Seksi', 'Slatka si'...

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, dio njih smatra kako fotka nije primjerena pa su 'napali' manekenku.

Foto: Instagram

'Zašto si objavila ovo?', 'Imaš djecu, prestani živjeti kao da si u dvadesetima', 'Vulgarno, nije ti ovo Playboy', 'Sve što vidim je kriza srednjih godina', neki su od komentara zgroženih pratitelja.

Foto: Instagram

Inače, manekenka je nedavno posjetila Hrvatsku. Jahta 'Christina O', na kojoj se nedavno udala za gitarista Toma Kaulitza (29), prvo se usidrila u Zablaću, a zatim je krenula prema Nacionalnom parku Kornati. Prije toga, supružnici su plovili oko Mljeta i Visa.

Foto: Instagram

Jahta je izgrađena 1943. te je bila u vlasništvu Aristotela Onassisa. Dugačka je 99 metara i ima 39 članova posade. Tjedni najam ove luksuzne jahte iznosi 4,7 milijuna kuna. Već prethodno par se vjenčao u Los Angelesu u najužem krugu ljudi.

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (21)
  • ja ne kužim opće ljude koji prate ovakve

    19. 8. 2019,   09:06
  • nije mi se nikad svidala.

    19. 8. 2019,   08:42
  • ne vidim uopće svrhu ovakvog naslikavanja kompleksi,ili traženje pažnje na ovaj način ako se ne može na drugi

    19. 8. 2019,   09:32