Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kme, kme, kme': Cijeli otok plače. Ma neka plače, ‘ko ih...

None Foto: promo/pixsell 5

Busali su se danima kako Hrvatska nema što tražiti u polufinalu protiv Engleske, nisu znali kako se uopće zovu naši igrači, rekli su da smo spori i tromi...

Ne znam kako možemo izgubiti od države koja ima stanovnika kao pola Londona, napisao je novinar Kevin Maguire iz Daily Stara. E, pa u srijedu navečer osjetio je kako ta “točkica na mapi” razvaljuje tu “veliku” naciju.

Busali su se danima kako Hrvatska nema što tražiti u polufinalu protiv Engleske, nisu znali kako se uopće zovu naši igrači, rekli su da smo spori i tromi. Nisu mogli ni bez humora pa su napisali kako smo “zemlja visokih ljudi, osim Modrića”. Sad su vidjeli da smo zemlja i velikih nogometaša, a oni su se okrenuli kmečanju. 

KOCKICE I NA OTOKU Slavilo se na ulicama Londona: Hrvatski navijači okupirali pub

Ne mogu ni sportski prihvatiti poraz i, recimo, čestitati boljoj momčadi na finalu. I dalje su dovoljni sami sebi, iako smo pokazali da nisu dovoljno dobri. 

Foto: promo Ni Delboy im ne bi pomogao: David Jason, Delboy iz ‘Mućki’, je očajan. Meghan Markle voli Hrvatsku, ali nakon udaje za princa Harryja plače za Englesku.

Naviknuti su na ispadanja pa uvijek traže krivca, ovaj put im je razlog poraza Mick Jagger (74). Pjevač Rolling Stonesa je veliki ljubitelj nogometa, bio je na utakmici u Moskvi, te sad Engleska bruji da je Jagger “maler” i da donosi nesreću. No kako bi rekao Drago Ćosić, gospodo draga, da ste upola kvalitetni kao Jagger i Stonesi, možda bi vam i reprezentacija bila nešto bolja. 

NAŠE WAGSICE Sretne i ponosne: Živciraju se, navijaju i podržavaju Vatrene

Ovako, plačite, kmečite te dalje ostanite bahati i arogantni prema ostatku svijeta. Znamo da im je teško podnijeti da ih je pobijedila zemlja sa samo 4,3 milijuna ljudi, ni “pola Londona”, naspram njihovih gotovo 50 milijuna, ali dolje na terenu je Hrvatska imala 11 heroja nasuprot 11 napuhanih zvijezda koje nogomet ipak nisu “vratili kući”. 

Samo je Jeremy Clarkson (58), voditelj emisije “Top Gear”, bio donekle iskren, misli da je Hrvatska zasluženo pobijedila.

- A imaju i zgodniju predsjednicu - dodao je.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Foto: promo Nije joj lako: Adele zaplače zbog nekih svojih tužnih pjesama, a sad može i zbog nogometaša

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Komentari (75)
  • Daj više ostavite se toga jer ispadamo bahati ko Englezi i još neki koji su prije ispali. Predlažem da sad malo pogledate i proučite Francuze jer nisu na lijepe oči došli do finala.slobodno i o njihovim igračima napišete nešto dobro ko što francuski novinari pišu o našima. Znam da su bahati igrači do bola,al zaslužuju da se i o njima dobro piše

    13. 7. 2018,   11:17
  • Dno dna su vam ovi članci, ovo više nema veze ni sa bahaćem, arogancijom, nogometom ili bilo čime drugim. Ovo je isijavanje čiste mržnje. Da netko ovakav naslov ima u najčitanijima novinama. A da ne govorim da se cijeli članak temelji na lažima, njihov trener i igrači su nama čestitali. Tko bi ti još trebao čestitati? A ne mojte misliti da se ovo ne čita u stranim državama. Bilo je članaka reakciji hrvatslih medija u njemačkim, engleskim, francuskim... medijama i mene je to bilo sramota čitat.Jadno.

    13. 7. 2018,   11:24
  • 24 sata, ovo sta vi radite trenutno, nema nikakve razlike u odnosu na to sta su radili Englezi...

    13. 7. 2018,   11:24