Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Knoll se šali: 'Sudarile su se gondole i to baš zbog mene'

None Foto: Instagram/kolaž 8

Ivana boravi u Venciji, a svoje pratitelje na Instagramu svakodnevno obavještava o tome. Šalje im poljupce iz grada ljubavi, šarmira ih modnim kombinacijama, a priznala je i da je izazvala sudar gondola

Nakon što je izbacila liniju kupaćih kostima 'CROkini', najstrastvenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knoll (26), otišla je na odmor u Italiju.

U Veneciji je već nekoliko dana i o tome svakodnevno izvještava pratitelje na društvenim mrežama.

Foto: Instagram Šalje im poljupce iz grada ljubavi, šarmira ih pomno osmišljenim modnim kombinacijama, a nekad i šokira izjavama. Tako je priznala da je prouzročila nesreću u Veneziji. Vožnja gondolom svakako je jedan od najvažnijih doživljaja u tom talijanskom gradu, a zbog Ivane su se gondole sudarile.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Dok je lijepa Hrvatica pozirala na sigurnom, blizu kanala kojim prolaze gondole, vozači su je zamijetili i u potpunosti zaboravili da njima moraju upravljati.

Foto: Instagram - Zbog mene su se sudarile gondole - napisala je Ivana, a fanovi su se složili s njezinom konstatacijom. Pisali su joj i kako izgleda poput crne barbike te da je prelijepa u baš svakom gradu. 

 

Komentari (82)
  • Zbog ovakvih gluposti sam zatvorio facebook.... jedna stvar je objaviti nešto važno u mjesec dana ali objavljivanje svakodnevnih gluposti je stvarno glupo. I da bi bilo tragičnije, ti ljudi se nazivaju influenceri (influence- utjecaj). Baš me zanima na koga oni utječu?!

    7. 8. 2019,   08:08
  • Ne šali se, ona to misli ozbiljno 😉... jer Venecija od tolikih milijuna turista još nije vidjela jednu takvu

    7. 8. 2019,   08:28
  • Ma ti si obični štapić 🤣🤣 a nisi ni nešto zgodna u faci da bi bila tako umišljena 🤣

    7. 8. 2019,   09:16