Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kod Ede nema popuštanja: Nea se slomila na treningu i plakala

None Foto: RTL 12

Sram me što sam se s ovoliko godina dovela u ovakvu situaciju. Sram me što nisam znala na vrijeme sama sebi pomoći, rekla je Nea nakon treninga. I Sara i Danijela vježbanje su završile u suzama

Prvo jutro u kući Alen komentira s Julijom kako mu je prošla noć, ali i kako je stekao dojam da se ne trude kao što su se trudili kandidati u njegovoj, trećoj sezoni. Pred kandidatima je nova lekcija - učit će plesati, a Roko je komentirao da su on i ples dva različita pojma. Kandidati nisu bili pretjerano oduševljeni, ali su zato kandidatkinje puno bolje pohvatale korake. 

POGLEDAJTE VIDEO O NINI MARTINI: 

Posebno je sretna bila Julija koja je za partnera dobila Alena pa je prokomentirala i da joj je jako zgodan. Maca i dalje muku muči s ozljedom noge, a nakon liječničkog pregleda nije bila nimalo optimistična jer je dobila savjet da tri do četiri tjedna mora biti pošteđena od treninga, a dobila je i štaku koja će joj pomoći pri hodanju. 

Foto: RTL

Kandidati su razgovarali s Alenom kako bi ih motivirao, a Marino ga je pitao je li ikad u tijeku showa pomislio odustati te je priznao da njega sve više muči ta ideja. U velikom izazovu kandidati su dobili priliku skupiti kilograme prednosti na vaganju, i to tako da moraju prenijeti šljunak s jednog mjesta na drugo te dohvaćati zastavice na kojima piše broj kilograma koji će označavati prednost. 

Dogovorili su se da će Alen biti taj koji će pokušati skakati do zastavica dok će ostali kandidati trpati šljunak u vreće. Kandidati su se trudili što prije odraditi zadatak, a poseban je trud uložila Lidija. 

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Ona je mašina, svaka joj čast. Ide i nema zamora - hvalila ju je Maja. Do kraja izazova kandidati su uspjeli skinuti osam kilograma.
Na posljednjem treningu prije vaganja treneri su odlučili napraviti sve da kandidati izgube što više kalorija, a Edo je pokušao od Nee izvući što više negativnih emocija kako bi napokon počela i s psihičkom transformacijom.

Foto: Jelena Šarić

- Sram me što sam se s ovoliko godina dovela u ovakvu situaciju. Sram me što nisam znala na vrijeme sama sebi pomoći - kazala je nakon treninga Nea u suzama. I Sara i Danijela trening su završile u suzama, ali vjeruju da će im to biti samo motivacija da dalje nastave u još jačem tempu.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

 

Komentari (9)
  • Ne razumijem čemu služi urlanje trenera na kandidate. Kad to slušam, u meni koja samo gledam, sve se pobuni. Da sam tamo mislim da bih kvragu poslala trenera, okrenula se i otišla. Nikada nisam čula da histerično deranje na nekoga šalje pozitivnu energiju i postiže neki uspjeh. Vjerujem da za ovako pretile ljude treba vremena da skinu kilograme a pri tom ničim ne naruše svoje zdravlje.

    8. 11. 2019,   14:33
  • Mislim da je Edo ok lik no ovo je show ljudi i rečeno mu da je povremeno mora takve stvari raditi kao i kandidatima jer inače ko bi gledao samo vježabanje bez priče i drame ?

    8. 11. 2019,   08:04
  • Ovom treneru je vrhunac nekoga rasplakati, ubit u pojam psihički i derati se uz uši dok trenira 🙄 Kako je Severinu trenirao: "Zašto si bila na jahti?!!! Zašto si se dovela do tog stanja?!!!"

    8. 11. 2019,   00:30