Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Koja mrcina: Jason Momoa će zaista biti propisan Aquaman

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Da bi ispravno predočio koliko je Kralj Atlantide, Aquaman, uistinu opak superjunak, Jason Momoa počeo je ozbiljno vježbati. Mačevanje, utezi, bacanje sjekira, Momoa može sve

Jason Momoa, glumačka zvijezda koja je postala značajno popularnija nakon svojeg pojavljivanja u seriji 'Igra prijestolja', ide dalje. Glumac je, kao što smo već u nekoliko navrata pisali, prihvatio ulogu Aquamana za nadolazeći serijal filmova o superjunacima DC Comicsa. Tako će se glumac pridružiti Benu Afflecku, Henryju Cavillu te Gal Gadot u njihovim avanturama kao Batman, Superman i Wonder Woman.

No da bi ispravno predočio koliko je Kralj Atlantide, Aquaman, uistinu moćan superjunak, Jason Momoa počeo je ozbiljno vježbati. Kako možete vidjeti u videu kojeg vam donosimo, njegov lik će se u nadolazećem filmu zasigurno i mačevati, jer poduke iz mačevanja se ne uzimaju bez razloga.

Pogledajte video

Premda video nije pretjerano dugačak, i dalje se vidi kakvu akciju možemo očekivati u nadolazećem filmu. Cjelokupna vježba se odvila u ustanovi 87Eleven, koju su upravo za potrebe akcijskih scena osnovali redatelji Chad Stahelski i David Leitch, koji su nam 'poklonili' nevjerojatan akcijski film 'John Wick' (izvrstan nastavak filma je upravo u kinima).

Uz to vježbanje, glumac je nedavno pokazao i kako je vješt u bacanju sjekira, što je zapanjilo mnoge, jer ipak ne govorimo o vještini koju se može često koristiti.

Pogledajte video

Ovim videima, a i svojim videom kojim nam je pokazao svoju dnevnu rutinu za vježbanje, nam je Jason Momoa posve zorno dao do znanja da je svoju ulogu u filmu shvatio u potpunosti ozbiljno te da nas čeka istinski nevjerojatan spektakl, s jako kvalitetno pripremljenim glavnim glumcem.

Pogledajte video

U glavnim ulogama u 'Aquamanu' je već spomenuti Jason Momoa, dok se u sporednim ulogama nalaze Amber Heard kao njegova supruga Mera, Willem Dafoe u ulozi Nuidisa Vulka, Nicole Kidman je možda preuzela ulogu Aquamanove majke, Atlanne. Patrick Wilson postat će negativac Orm/Ocean Master, dok je Temuera Morrison uzeo ulogu Aquamanovog oca, Thomasa Curryja. Yahya Abdul-Mateen II nedavno se pridružio kao negativac, Black Manta, a film režira James Wan.

Film se u kinima očekuje početkom listopada 2018. godine, a ove godine vidjet ćemo prethodna dva filma iz Warner Bros.-ovog serijala filmova o superherojima. Krajem godine dolazi nam nastavak prošlogodišnjih hitova 'Odred otpisanih' i 'Batman v Superman: Zora pravednika', 'Justice League, Vol 1.', dok je film kojeg ćemo vidjeti u kinima prije toga 'Wonder Woman'.

Film s Gal Gadot u glavnoj ulozi nam u kina dolazi 01. lipnja ove godine.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!