Obavijesti

Show

Komentari 4

Koja pretvorba: David Harbour je od debeljka postao Hellboy

Koja pretvorba: David Harbour je od debeljka postao Hellboy
3

Premda je internet 'planuo' oko izbora glumaca za novi film o 'Hellboyu', prva fotografija glumca kostimiranog u 'Velikog crvenog' ipak nam daje nadu kako ćemo dobiti dobar film

VIDEO

Iako je po društvenim mrežama proliveno mnogo žuči glede najavljenog reboota Hellboya, prve fotografije iz nadolazećeg filma ipak ulijevaju nadu. Mnogi ljubitelji ovog serijala ostali su jako razočarani činjenicom da Guillermo del Toro neće nastaviti režirati ovu franšizu. No ono što je pogodilo mnoge je to što je Ron Perlman odustao od glavne uloge.

Glumac koji je uskočio u ulogu je David Harbour, kojeg mnogi znaju iz serije 'Stranger Things'. Iako je internet 'planuo' oko tog izbora, prva fotografija glumca kostimiranog u 'Velikog crvenog' ipak nam daje nadu kako ćemo dobiti dobar film.

Njegovu vježbu vodio je Don Saladino, stručnjak za zdravlje koji je mnogim drugim glumcima pomogao kako bi preuzeli uloge superheroja. Među njegovim klijentima se tako mogu naći i Scarlett Johansson, Ryan Reynolds te Sebastian Stan, uz mnoge druge.

Valja reći da je uz službenu fotografiju i sam glumac na svojem Twitteru postavio još jednu fotografiju, crno bijelu, uz početne stihove pjesme Rolling Stonesa, 'Sympathy for the Devil'. Taj tvit je obrisan nedugo zatim, no ako je nešto jednom objavljeno na internetu, teško da može biti obrisano u potpunosti.

Ovu verziju 'Hellboya' režira redatelj Neil Marshall, koji je autor odličnih filmova 'Dog Soldiers' i 'The Descent', a režirao je i neke od boljih epizoda 'Igre prijestolja'.

Davidu Harbouru podršku u filmu daju Ian McShane kao Trevor Bruttenholm, Milla Jovovich u ulozi vještice Nimue, tj. 'The Blood Queen' iz naslova filma, dok je Sasha Lane uzela ulogu Alice Monaghan.

Nakon što je Ed Skrein zbog optužbi za rasizam odustao od uloge Bena Daimioa, koji je azijskog podrijetla, ta je uloga zapala Daniela Dae Kima.

Film možda dolazi tijekom 2018. godine, no kako su se dogodile mnoge promjene u produkciji, iskreno sumnjamo u to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode