Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispala Ana-Marija: Finalisti su Orky, Bojan, Ribica i Antonio

None Foto: RTL 3

Stanare je u četvrtak posjetila voditeljica Antonija Blaće i objavila da članovi pobjedničkog tima, osim osvajanja imuniteta, postaju i prvi finalisti ove sezone

Ovog tjedna, stanari su proputovali Japan, Teksas, Keniju, Brazil i Island te upoznali njihove običaje, plesove i gastronomiju. Jučer su se vratili kući te nakratko 'zapeli' na aerodromu. Jedni su tada negodovali, a drugi su plesali i zabavljali se u zračnoj luci.

Foto: RTL

Ukućane su sinoć iznenadili Anezi i Bogo koji su se mazili u spavaćoj sobi, a neki tvrde da su između njih pali i poljupci.

Stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Nominirano je bilo čak sedmero stanara - Marin, Lidija, Tomislav, Bogo, Ana, Ana-Marija i Bojan.

Foto: RTL

Blaće je pozdravila publiku i gledatelje i otkrila kako će ukućani javno nominirati svoje sustanare. Prepustila ih je Big Brotheru koji im je dao zadatak - morali su pojesti luk i janjetinu koje je bilo na tanjuru, a time će osvojiti 10.000 kuna. Najuspješniji je bio zeleni tim. Zaigrali su i igru Big Brother alka, po uzoru na Sinjsku alku.

Big Brother je objavio kako je s osvojenih 77.000 kuna u tjednom zadatku pobijedio plavi tim - Orky, Bojan, Lidija i Antonio. Time su automatski postali prvi finalisti 'Big Brothera'.

Blaće se ponovo javila u kuću pa stanarima objavila kako kuću napušta Ana-Marija Brdek (30).

Foto: RTL

O odnosu s Bojanom nije htjela puno pričati, ali je zaključila kako će definitivno ostati prijatelji. Istaknula je kako on ima problema s otvaranjem.

- Tlaka mu je jer je dugo unutra. On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje - rekla je i dodala kako su razvili svoj odnos koji je postao jači nego prije. Ipak, Antoniji nije htjela otkriti detalje.

Iz showa će ponijeti samo lijepe uspomene.

- Saznala sam puno više o sebi uz pomoć izazova u kući - kazala je Velikogoričanka i dodala da joj je favorit za pobjedu Orky (27).

Foto: RTL

Nakon izbacivanja, krenule su javne nominacije. Ana je tako dva boda odlučila dati Anezi i Bogi. Tomislav je dva boda odlučio dati Anezi, a jedan Bogi. Zatim je Bogo je odlučio dati dva boda Luciji, a jedan Ani. Ribica je odlučila dati dva boda Tomislavu, a jedan Luciji. Marin je tako odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan Bogi. Anezi je dva boda odlučila dati Luciji, a jedan bod Tomislavu. S druge strane, Orky je odlučio svoja dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi.

- Ovako Ribice, draga si mi. Ali ne volim kad mi netko kaže jednu priču, pa nekom drugom drugu priču, tako da, kad bih mogao birati, tebe bih nominirao - izjavio je Orky. Lucija je tako odlučila dva boda dati Anezi, a jedan bod Bogi. 

Nominirani stanari su Bogo, Anezi, Lucija, Marin i Ana.

Antoniji su se na pozornici pridružile bivše stanarke Nikita Dajčer i Renata Nemeček. Nakon toga, poslala ih je u ispovjedaonicu gdje im je Big Brother dao tajni zadatak. Objasnio im je da moraju ući u kuću te stanare uvjeriti da se vraćaju u show gdje će se ponovo boriti za glavnu nagradu.

Komentari (68)
  • Trebali su u kuću vratiti Luku Roka da vidimo kako se Anezi snalazi u sendviću 🤣

    22. 4. 2018,   23:30
  • Glupo pitanje koga produkcija odabere je ove sezone je ocito sve namjesteno

    22. 4. 2018,   21:27
  • Antonija,danas si bila prekrasna!

    22. 4. 2018,   23:26