Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kojoj bolje stoji? Kim kopirala srebrnu haljinu sestre Kendall

None Foto: PIXSELL/kolaž 7

Prije nego će joj Kim 'oteti' haljinu, Kendallina inspiracija bila je Paris Hilton koja je na početku karijere 'partijala' u takvoj kreaciji, a nosila ju je i Naomi Campbell

Čini se da je reality zvijezdu Kim Kardashian (38) očarala haljina njezine sestre Kendall Jenner (23). Kim je otišla na Versace modnu reviju, a za tu priliku je obukla sjajnu, srebrnu mini haljinu. Sličnu haljinu nosila je Kardashiankina mlađa sestra Kendall prije dvije godine na proslavi svog 21. rođendana.

Foto: Instagram/orijent

Razlika je što je Kim 'popunila' haljinu dok je manekenkina bila pomalo 'prazna'. Također, Kendall se odlučila za 'kičastiju' varijantu. 

Kanye West and Kim Kardashian pose for a photo before attending the Versace presentation in New York | Autor: ALLISON JOYCE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: ALLISON JOYCE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Prije nego će joj Kim 'oteti' haljinu, Kendallina inspiracija bila je Paris Hilton (37). Na počecima svoje karijere, Paris je zasjajila u sličnoj haljini, s prorezom na bokovima te velikim lančićem oko vrata. 

Foto: Instagram/orijent

Očito je da je srebrna, šljokičasta haljina vrlo popularna među zvijezdama. U gotovo identičnoj haljini kakvu je Kim nosila pojavila se i Naomi Campbell (48) jednom prilikom na crvenom tepihu. 

Foto: Instagram/orijent

Dok se Kim oko svog izgleda potrudila, njezin suprug Kanye West (41) prošetao je u vunenim hlačama, majici i tenisicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Kim 💖 @kimkardashian #VersaceNy. Credit: @kulikulikulik @fashiontomax #kimkardashian

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Na modnoj reviji, Kim se družila s Donatellom Versace (63) koja je bila cijela u crnom. Događaju su prisustvovali i Gigi Hadid (23), Hailey Baldwin (22), Paris Jackson (20) i Blake Lively (31). 

Komentari (23)
  • Ove mršave izgledaju ocajno

    4. 12. 2018,   22:28
  • A bas me zaboli....

    4. 12. 2018,   20:17
  • Bolje stoji Kim jer ima PVC sisu koja napinje materijal

    5. 12. 2018,   08:14