Obavijesti

Show

Komentari 45

Kolege su shrvani posljednjom objavom Edite: Anđele, falit ćeš

Kolege su shrvani posljednjom objavom Edite: Anđele, falit ćeš
14

Teško mi je pričati. Kada sam saznao što se dogodilo noge su mi se odsjekle. Ne mogu vjerovati da je ovo realnost, rekao je Ozren Tkalčević, kolega preminule Edite iz showa

VIDEO

Edita Ptičar, djevojka koja se natjecala u aktualnoj sezoni realityja 'Farma', poginula je u petak ujutro u prometnoj nesreći u mjestu Topolje kraj Ivanić Grada. Imala je 24 godine, a tužna vijest o tragediji potresla je njezinu obitelj, prijatelje, kao i gledatelje showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Edita je zajedno s ostalih 17 kandidata ušla u reality show Nove TV koji su snimali tijekom prošle godine, a gledatelji ju trenutno prate u finalnom tjednu formata.

Ptičar je u 'Farmi' provela 11 tjedana za koje je istaknula da su joj neprocjenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje. Ispala je u epizodi koja se na televiziji emitirala 1. prosinca. Izgubila je u dvoboju izdržljivosti na cijevi s Juricom Belamarićem (21). No, svi natjecatelji koji su ispali, vratili su se u show zbog finala u ponedjeljak. 

Shrvani kolege ne mogu vjerovati da je Edita tragično nastradala jer je svega nekoliko sati ranije objavila fotografiju na kojoj se nasmijana zabavlja s kolegama u kafiću.

- Edita je bila jako vedra, vesela i pozitivna djevojka. Nikakva zloba nije bila u njoj. Voljela je raditi i stvarno je bila vrijedna. Njezin odlazak jako me pogodio. Čule smo se prije par dana i dogovarale za izlazak. Stvarno sam u šoku. Ona je cijeli svoj život proživjela u suncu kao što je i sama bila sunce - rekla je njezina kolegica iz showa Matea Jambreković (23). Dodala je kako su u realityju puno pričale o konobarskim iskustvima. Vijest o tragediji potresla je i Maju Puticu (30). 

- Čula sam za ovu tužnu vijest, u šoku sam. Uvijek se sjetim i sjećat ću se prvo njezinog osmijeha. Iako se nismo puno družile, Edita je bila draga djevojka - rekla je domaćica iz Dubrovnika. Đurđa Smoljanović (42) bila je kratko na 'Farmi', a kolegice se sjeća kao vedre djevojke. 

Poginula Edita Ptičar iz showa 'Farma', mladić teško ozlijeđen
Poginula Edita Ptičar iz showa 'Farma', mladić teško ozlijeđen

- Edita je uz Anu, Iveka i Sašu bila najpozitivnija osoba iz showa. Bila je pravedna iznad svega - rekla je upravna referentica iz Zagreba. Saša Vujnović (28) kaže kako je s Editom imao divno iskustvo na 'Farmi'.

- U šoku sam totalnom, potresen i sav nikakav. Uvijek smo se držali skupa i radili zajedno. Jedna divna osoba kao ona nije zaslužila izgubiti život - rekao je kuhar iz Generalskog Stola. 

Ozren Tkalčević (39) jedva dolazi do riječi od tuge.  

- Teško mi je pričati. Kada sam saznao što se dogodilo noge su mi se odsjekle. Ne mogu vjerovati da je ovo realnost. Nikada o Editi nisam ništa loše rekao. Nismo bili u istom klanu, ali ću ju pamtiti kao upornu, vrijednu i marljivu djevojku. Bila je jako zrela s obzirom na svoje godine. Teško će mi biti gledati ju s obzirom na to da Farma još uvijek traje - rekao je bioenergoterapeut iz Bjelovara. Kristina Kesovija (28) s Ptičar je provela dva mjeseca u showu. Sjećat će se je kao vedre i uvijek nasmijane djevojke. 

- U glavi mi je pjesma koju mi je pjevala u krevetu. Teško mi je. Pamtit ću ju po dobrom i vedrom duhu. Po snazi i po pjevanju - kazala nam je Štefica Rožanković (56), umirovljenica iz Zagreba. Maja Milišić (24) za tragediju je saznala preko online grupe u kojoj su svi farmeri. 

- Ne mogu vjerovati. U šoku sam. Nismo bile toliko bliske na imanju, ali vam ne mogu opisati koliko mi je žao. Bila je divna djevojka s predivnim osmijehom. Želim izraziti sućut Editinoj obitelji - rekla je Maja. Šokiran je i tesar Matej Margarin (22). 

- Ova me vijest jako potresla. Editu ću pamtiti po odličnoj borbi s Juricom. Tvrdoglava, ali poštena i dobra djevojka je bila. Žao mi je - rekao je Matej.  

Anica Orehoci (46), dadilja iz Zagreba, shrvana je gubitkom kolegice.

- Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce a nikad izaći neće? Mala, kako sam je od milja zvala, nju se ne zaboravlja. Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Podržavala me i gurala onda kada bi padala, davala mi snagu kad sam posustajala, čak i sad u ovim trenutcima tuge, ja znam da se dere na mene i viče: 'Aneeee, izdrži, ja sam tu, znaš da sam uz tebe, pobijedit ćemo i tugu!' Volim te Mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom, odmori se anđele, a nastavljamo dalje kad ti se i ja pridružim. Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - riječi su koje joj je Anica posvetila.

Edita je u slobodno vrijeme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istaknula prije showa, voljela je prirodu, rolanje i spontane izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije ni nimalo sramežljiva. U reality se prijavila najviše zbog životinja, upoznavanjem života na selu i novog iskustva...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...