Obavijesti

Show

Komentari 3

Kolegica nahvalila Catherine: Jako dobro se ljubi i nježna je

Kolegica nahvalila Catherine: Jako dobro se ljubi i nježna je
7

Norveška glumica Jenny Pellicer glumila je ljubavnicu kraljice narkotika Griselde Blanco koju je utjelovila Velšanka Catharine Zeta-Jones. Kolegice su snimile i jednu 'vruću' scenu

VIDEO

Kada sam shvatila da snimam scenu seksa s Catherine Zeta-Jones, bila sam uzbuđena. Imala sam osjećaj kao da se prvi put ljubim i seksam s nekim tko mi se sviđa, ispričala je glumica Jenny Pellicer

Cocaine Godmother Screening - New York

Norvežanka u filmu 'Cocaine Godmother' glumi ljubavnicu kolumbijske kraljice narkotika Griselde Blanco, koju je utjelovila Catherine Zeta-Jones (48). 

- Snimanje takvih scena nije tako seksi kako izgleda, ali Catherine je bila jako nježna i draga. Odlično se ljubi, jako je ugodna - nahvalila je Pellicer oskarovku. 

Norvežanka je otkrila kako su joj pokrivala za intimna područja stalno ispadala za vrijeme snimanja seksi scene, jer je bilo 'jako vruće i znojno'. 

Griselda Blanco, koju glumi Zeta-Jones, ostala je zapamćena kao Kolumbijka od koje su mnogi strahovali puno prije Pabla Escobara. Bila je članica zloglasnog Medellin kartela, a tijekom svoje 'narko-karijere' navodno je ubila 200 ljudi. 

Velška glumica rekla je kako je uživala glumeći Griseldu. Za ulogu se udebljala i naučila se, kaže, držati pogrbljeno. 

- Ona se smatrala prekrasnom. Bila je zvijezda vlastitog filma. Niju je bilo briga ni za što - rekla je Catherine kojoj je u pripremama za ulogu pomagao i suprug, Michael Douglas (73), koji se u posljednje vrijeme suočava s optužbama za seksualno uznemiravanje. Glumac s karijerom dugom gotovo 50 godina, savjetovao joj je da 'neka ne radi ništa'.

Catherine Zeta-Jones: Michael je rekao sve što je trebao reći
Catherine Zeta-Jones: Michael je rekao sve što je trebao reći

- Kada sam odlazila na snimanje samo mi je rekao: 'Razmisli malo, ne moraš puno raditi. U biti, ne moraš raditi ništa. Znaš zašto? Zato što si najstrašnija kada ništa ne radiš - ispričala je Zeta-Jones te dodala kako je savjet pomogao.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...