Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kolekcija dizajnerice Monike Sablić: 'Seksepilna i ženstvena'

None Foto: Danijel Galic 7

Kolekcija je ženstvena i seksepilna, ali što je još važnije i nosiva u svim prigodama. Dobra je za dnevni, kao i za večernji look, ali i za svečane prilike

Manekenka i model Iva Jerković (36) zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske modne dizajnerice Monike Sablić (36). Kampanju pod imenom 'From Split with love' snimio je fotograf Danijel Galić u Vili Dalmaciji. 

Foto: Danijel Galic

- Viziju kolekcije sam imala još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene i odlično se uklopila u kampanju – rekla je dizajnerica.

U ZAGREBU Brojna poznata lica uživala na otvorenju nove modne adrese

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Foto: Danijel Galic

Kolekcija je, kao i uvijek u Monikinom prepoznatljivom stilu, ženstvena i seksepilna, ali što je još važnije i nosiva u svim prigodama. Dobra je za dnevni, kao i za večernji look, ali i za svečane prilike.

Foto: Danijel Galic

BIA BRAZIL ACTIVEWEAR Šareni Brazil: Iva Jerković u izazovnoj sportskoj kampanji

Foto: Danijel Galic

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima, a u kolekciji su i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, te svijetlo plava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika.

Foto: Danijel Galic

Dio kolekcije su i šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje, lila i svijetlo plavoj, i top na jedno rame. Za make up Ive i Monike zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović. Cvijeće stilizirao Ivo Radan a nakit SNS Design Showroom.

Komentari (2)
  • Divne stvari.... Ima li web shop?

    17. 5. 2018,   21:07
  • idući mjesec idem na jednu svadbu, moram kupiti haljinu; nešto fino, elegantno i posebno. Naravno, uz moj sveprisutni zaštitni znak, želim i odjećom da se pokažem u najboljem svjetlu:))

    18. 5. 2018,   21:19