Obavijesti

Show

Komentari 183

Kolindina omiljena šnajderica: Predsjednica ima divnu figuru

Kolindina omiljena šnajderica: Predsjednica ima divnu figuru
6

Greta Gudelj s Kolindom Grabar Kitarović surađuje od ljeta, a kaže kako predsjednica vrlo skromna i pažljiva te da se ne razbacuje narudžbama, a sve uredno plaća

VIDEO

Predsjednica nam je predivna žena. S njom je užitak surađivati, skromna je, draga, simpatična i duhovita, rekla nam je Greta Gudelj, omiljena dizajnerica Kolinde Grabar Kitarović (50). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Divna suradnja počela je prošlog ljeta. Iz Ureda predsjednice pozvali su gospođu Gudelj. Napravila joj je tad oprave za Knin i Sinjsku alku, a predsjednica je bila oduševljena kreacijama.

- Prije je nosila malo kraće suknje. Rekla sam joj da je ja tako ne vidim, nije ona pjevačica ili domaćica. Uvijek mora biti dotjerana, decentna i elegantna. Mogla bih ubaciti i zrnce ludosti u kreaciju, ali ona to ne treba. Prije se ponekad činilo kao da je u šlafroku. Meni daje potpunu slobodu, a sa ženom s tako divnom figurom nije problem raditi. Samo mi kaže za koju prigodu joj što treba i onda je dovedem pred gotov čin, s gotovom robom. Nije se nikad žalila - rekla je Gudelj. 

Ugledna dizajnerica kaže kako nam je predsjednica skromna i štedljiva. Komplete naručuje samo za neke posebne prilike, kao što je izlet u New York ili doček njemačkog predsjednika Frank-Waltera Steinmeira.

- Sad ima još nekih narudžbi, ali mogu reći da je vrlo skromna i pažljiva, ne razbacuje se narudžbama. I sve uredno plati, donese novac u kuverti, ja izdam račun i vratim ga u kuvertu. O iznosima ne bih, ali mi ionako nismo preskupi. Predsjednica dobije i popust, ali ništa veći nego i neke naše druge stalne mušterije - otkrila nam je dizajnerica Gudelj. 

Posebnu pažnju posvećuje materijalima. Nikad ništa osim prirodnih nije ušlo u njen šnajderaj.

- Materijali moraju biti vrhunski i isključivo prirodni. Iako su neki i po pet puta skuplji od sintetike, nema šanse da to koristimo. Ne samo zbog kvalitete nego i zbog ekologije, jako smo ekološki svjesni - rekla je Gudelj. 

Presser by Kolinda Grabar Kitarovic President of Croatia

Kaže da je percepcija javnosti o Grabar Kitarović kriva.

- Kod mene dolaze i neke ćudljive žene, a predsjednica je sasvim normalna. Kad joj nešto treba, odem do Ureda predsjednice uzeti mjere, ali to ne traje dulje od 20 minuta. Nema vremena, stalno su neki sastanci. Jedva se stigne i s onim psom poigrati. Inače je uvijek nasmijana, draga i simpatična, a voli se šaliti i pričati viceve na svoj račun. No vidjela sam i nekoliko puta da je bila tužna - rekla je Gudelj i nastavila: 

- Jednom mi je rekla da je jako pričljiva, ali da je u politici naučila šutjeti jer je to ponekad bolje.

Kaput koji je ovaj tjedan nosila je Gretine kćeri Lorete.

- Ugodno me to iznenadilo. Inače je iz normalne kolekcije. Baš sam bila sretna kad je mama rekla da ga je izabrala - rekla je Loreta.

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao