Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kombinacija diska i teretane oduševila brojne poznate face

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL 7

Koncept je zamišljen kao gym s disco glazbom i prilagođenom rasvjetom koji je vodio Baby Dooks na oduševljenje brojnih poznatih faca poput Nevena Ciganović i Mile Elegović

Prvi u nizu Disco Gym Polleo Sport partyja bio je sinoć u preuređenoj teretani hotela Sheraton vlasnika Zorana Sedlara bivšeg nogometaša kojeg su došli podržati brojni poznati, među kojima su bili Goran Vlaović i Alen Peternac.

Goran, koji i nakon završetka karijere ne odustaje od aktivnih treninga i dalje je u fantastičnoj kondiciji, a to je pokazao i sinoć kad je  bez obzira na ležernu atmosferu odradio trening od puna dva sata. 

Foto: Ilustracija/Matija Habljak/PIXSELL

Koncept je zamišljen kao gym s disco glazbom i prilagođenom rasvjetom koji je vodio Baby Dooks na oduševljenje brojnih poznatih faca poput Nevena Ciganovića, Mile Elegović, Ronalda Brausa, top modela i hrvatske Melanije Trump Marine Mirt te boksača Stipe Drviša

Disco Gym Polleo Sport je novitet u konceptu teretana. Cilj ovog eventa je da postane tradicija tako doprinoseći društvenom životu klijenata.

Foto: Ilustracija/Matija Habljak/PIXSELL

Komentari (6)
  • Tko oblači ove ljude i da li imaju ogledalo doma?!hvala.

    17. 11. 2017,   13:07
  • a di su ti poznati? avo su samo...prilelje se uvijek di ima djabe pojesti i popit

    17. 11. 2017,   15:00
  • Hrvatska Melanija Trump?!?! Wtf??!

    17. 11. 2017,   21:36