Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Konačno stigao kraj jedne ere: Kako zamijeniti ove glumce?

None Foto: Twitter/Screenshot 5

Kako je već neko vrijeme svima posve jasno, Hugh Jackman neće više biti Wolverine. No što je s drugim glumcima koji odustaju od X-Mena? Gdje naći zamjenu za njih?

Jedna stvarno bitna era je na svojem kraju s dolaskom filma 'Logan: Wolverine' u kina. Već je poduže vrijeme jasno da je to posljednji put da će Hugh Jackman glumiti slavnog Kanađanina, što je glumac i sam već nekoliko puta potvrdio. Nadu nam ipak daje njegova izjava da bi volio biti u filmu s 'Osvetnicima', no sudeći po odnosu studija Fox (vlasnici franšize 'X-men') i Marvel (vlasnici franšize 'Osvetnici'), teško da će se takvo što ikad dogoditi.

No bitno je i to da je 'Logan' posljednji film u kojem Patrick Stewart glumi ostarjelog profesora Charlesa Xaviera. Iako je glumac već par puta dao naznake, njegove izjave koje donosimo su prva prava potvrda toga.

Foto: Twitter/Screenshot2

- Film ('Logan', op.a.) je završio i trebali smo izaći na pozornicu, no ne prije kraja odjavne špice. Tako da smo imali vremena za malo odmora i onda sam shvatio da nikada neće postojati bolje, savršenije, osjetnije, emocionalnije i ljepše vrijeme za pozdraviti se s Charlesom Xavierom nego tad. Pa sam te večeri i rekao Hughu da je i za mene to to, da je sve gotovo - izjavio je legendarni glumac, sir Patrick Stewart.

Foto: Twitter/Screenshot2

'Logan' već tjedan dana dobiva izvrsne kritike što od glumaca što od publike te ga već sad neki smatraju prvim pravim remekdjelom snimljenim po nekom stripu. A ako je glumac poput Patricka Stewarta takve riječi imao za jedan film, tko smo mi da proturječimo?

A tko god preuzme njegovu ulogu, morat će se ozbiljno potruditi da zadovolji kriterije koje je postavio Stewart. Film u naše podneblje dolazi u distribuciji Blitz film i videa, a možete ga pogledati u svim boljim kinima.

Tema: FILM

Komentari (4)
  • odlican film , iako ne znam tko ce zamijeniti hugha jackmana kao wolverinea , ali james mcavoy je sasvim dostojna zamjena za patricka stewarta kao prof xa sto se vidjelo u first classu...

    9. 3. 2017,   14:45
  • Film je stvarno odličan👍☺

    9. 3. 2017,   14:19
  • Ryan raynolds onako malo baca i fizicki na jackmana. Zasto ne on.

    10. 3. 2017,   19:19