Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kong: Otok lubanja' pred nas će donijeti najveće čudovište

None Foto: Twitter/Screenshot 7

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na lijepom i nepoznatom te neistraženom otoku u Tihom oceanu. No oni ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga

Ako ste pratili našu filmsku rubriku, već vam je neko vrijeme poznato da se snima reboot filma o King Kongu iz 1976. godine (prvi foršpan pogledajte tu). Redatelj nove verzije, Jordan Vogt-Roberts, dao si je dosta truda da se njegov film nikako ne bi mogao zamijeniti s verzijom koju smo 2005. godine dobili od Petera Jacksona.

U videima koji su iskrsnuli na službenim stranicama filma, na Twitteru te na Facebooku, taj trud se još pojačao. Tako smo na Twitteru saznali nešto o glavnom liku filma (ne, nije Kong), lovcu Jamesu Conradu.

Lik kojeg glumi Tom Hiddleston, kapetan James Conrad, je osim što je sposoban lovac, i te kako stručan vojnik i borac. Ovakva karakterizacija, koju smo dobili i prije filma, a i prije puštanja trećeg foršpana u opticaj, zasigurno će pomoći da nam lik bude jasniji i mnogo prije nego što u kinima vidimo kakav on uistinu je.

U glavnim ulogama su već spomenuti Tom Hiddleston ('Osvetnici', 'Thor: Svijet tame'), Samuel L. Jackson (vidjet ćemo ga ove godine u trećem dijelu sage o 'xXx'-u), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (pojavljuje se u trećem dijelu 'Osvetnika'), John Goodman (ove godine reprizira ulogu koju je imao u 'Transformers: Doba izumiranja') i John C. Reilly.

'Kong: Otok lubanja', u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže u ožujku 2017. godine.

Tema: FILM

Komentari (3)
  • Da li je još neko primetio glupost koju rade svi koji snimaju film o King Kongu ? Domoroci na ostrvu naprave zid visine 20 metara da se zaštite od Konga i u tom zidu naprave vrata visine 20 metara !? Zar im nisu dovoljna klasična vrata od 2,2 metra?

    2. 1. 2017,   12:53
  • Dajte nam nešto novo

    2. 1. 2017,   12:20