Obavijesti

Show

Komentari 4

Kostelić o očinstvu: 'Popustljiv sam, sinovi me vrte oko prsta'

Kostelić o očinstvu: 'Popustljiv sam, sinovi me vrte oko prsta'
7

Skijaš i njegova supruga Elin raduju se prinovi u obitelji. U proljeće će postati roditelji dviju djevojčica, a kaže kako je kao otac već sad jako popustljiv

VIDEO

Prije mjesec dana skijaš Ivica Kostelić (39) potvrdio je sretnu vijest. Njemu i supruzi Elin u obitelj stiže prinova. Tako će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:20

- Čudno je, samo to mogu reći. Znaš kako kažu, očevi su uvijek slabi na kćeri, već me sinovi vrte oko malog prsta, kamoli kćeri. Puno sam popustljiviji nego što sam mislio da ću biti. Nedavno je starijem ispao zub i došla je zubić vila, mi smo mu ostavili 50 kuna ispod jastuka. On se prvo probudio u pet ujutro da vidi što mu je donijela zubić vila i on je bio toliko veseo kao da je dobio pet milijuna kuna. I on je sad siguran da će on s tim novcem sam sebi kupiti auto. To kad vidite tu se rastapate - ispričao je Ivica za InMagazin, priznajući kako se raduje što će se njegova obitelj povećati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj. Upoznali su se 2006. godina u Austriji, kad su se oboje našli na ledenjaku Hintertuxer. Sada mu je želja otići na mjesta koji su rijetko kad posjećena ili uopće nisu posjećena. Međutim, od kad je postao otac, oprezniji je i oko toga.

- Počinje biti refleks, to je sigurno. Sve stvari radiš opreznije čak i kad misliš da puno riskiraš, više ne riskiraš kako si riskirao prije. Ima stvari skroz lude koje možete raditi, naprimjer na  islandskoj ekspediciji je momak freerider odradio one najteže spusteve jer meni se ne sviđa ona filozofija 'you fall, you die', ne sviđa mi se ako napravim neku pogrešku da ću umrijeti. To mi recimo nije privlačno, to je za mene previše jer koliko god bilo adrenalina ti na kraju moraš uživati u tome - dodao je.

U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: 'Sinovi su presretni'
U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: 'Sinovi su presretni'

Naime, u njegovoj su biografiji svjetski rekordi, olimpijske medalje i prezime koje je sinonim za vrh hrvatskog skijanja. Danas, u skijaškoj mirovini, Ivica bilježi triatlone, ekspedicije ledenim prostranstvima i skijanje na Vatrenom prstenu Islanda. 

- Pitali su me za Olimpijske igre, ja sam rekao kako nije isključeno, pa je odmah izašlo da idem na njih. No nisam ja pao s neba, meni je jasno da se prvo za Olimpijske igre moraš kvalificirati, moraš proći sito i rešeto. Osim toga, igre su tek 2024. tako da ne znam, ideja me privlači u svakom slučaju - zaključio je.

Njegova supruga Elin u rijetkim intervjuima otkrila je kako aktivno odgajaju djecu i da obojica vole sport, ali i pokazuju interes za glazbu.

- Mi smo stalno vani, na Sljemenu, u Maksimiru, na Bundeku ili Jarunu... I nema veze je li kiša ili jako sunce, obojica obožavaju juriti po prirodi, a Ivan posebno voli trčati. Otkad su se rodili mislim da smo svaki dan vani, na zraku i u prirodi. Ako su oni suhi i ako im je ugodno nema razloga da nismo vani i po najjačoj kiši - rekla je Elin.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju