Obavijesti

Show

Komentari 0

Kosti su mu pucale kao staklo: Doživjet ćemo i njegovu priču

Kosti su mu pucale kao staklo: Doživjet ćemo i njegovu priču
8

Njihova priča počela je jednog popodneva 2000. kada je strašna nesreća ubila sve putnike jednog vlaka. Sve osim jednog. Njegova saga završava uskoro

VIDEO

Kada je 2000. u kina došao drugi film M. Nighta Shyamalana, 'Neslomljivi', malo tko je mogao očekivati da će sedamnaest godina kasnije taj film dobiti nastavak. Još manje je itko očekivao kako će nastavak polučiti odličan uspjeh te da ćemo naredne godine dobiti i njegov nastavak, to jest okončanje jedne trilogije, kako se čini.

O nastavku je mnogo rečeno, no njegov prvi sinopsis ipak je otkrivao najbitnije dijelove, kako se činilo.

'Operacija Overlord': Je li nam dolazi 'Wolfenstein' na filmu?
'Operacija Overlord': Je li nam dolazi 'Wolfenstein' na filmu?

- Poslije završetka filma 'Podvojen', David Dunn našao se u potjeri za Kevinom Wendellom Crumbom, to jest njegovim superobličjem, Zvijeri. Nakon sve opasnijih i opasnijih sukoba između neranjivog Dunna i bestijalnog Wendella, postaje sve jasnije kako iza svega stoji Elijah Price, koji čuva tajnu kritičnu za opstanak svih u igri - napisano je u sinopsisu filma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, većina napisanog postalo je nebitno jednom kada je ovog vikenda izašao prvi foršpan, koji je bacio malo drugačije svjetlo na gore rečeno.

Pogledajte prvi šokantni foršpan

Kako možete vidjeti u foršpanu, posve je moguće da u stvari pratimo priču o tri dementne osobe, koje jednostavno umišljaju da imaju moći. Ipak, znajući kakav je opus redatelja Shyamalana, to nije opcija kojoj bismo se priklonili.

U novom filmu vidjet ćemo sve glavne glumce iz prethodnih uradaka. Glume Samuel L. Jackson u ulozi genijalnog, no krhkog negativca Elijaha Pricea ili Mr. Glassa (po kojem film nosi i ime), zatim Bruce Willis kao neranjivi David Dunn, a pridružuje im se i dvojac iz filma 'Podvojen'.

To su Anya Taylor-Joy (glumila je Casey Cooke), kao i glumac koji nam je dao negativca tog filma, James McAvoy. Naravno, McAvoy se vraća svojoj ulozi lika koji u sebi skriva 23 osobnosti, kao i onu 24., superherojsku osobnost Zvijeri.

Policajac kiborg se vraća: Još uvijek nije gotova njegova priča
Policajac kiborg se vraća: Još uvijek nije gotova njegova priča

Spomenimo samo da su i 'Neslomljivi' kao i 'Podvojen' bili podosta uspješni filmovi. 'Podvojen' je s proračunom od samo devet milijuna dolara na koncu zaradio 278 milijuna dolara, preko 30 puta više no što je uloženo, dok je 'Neslomljivi' imao 75 milijuna u proračunu (velika većina tog novca otišla je na plaću Brucea Willisa, koji je tada još uvijek bio filmska zvijezda), a zaradio je 248 milijuna.

'Glass' u kina dolazi krajem siječnja naredne godine.

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode