Obavijesti

Show

Komentari 75

Kotiga 'prozvao' Hadžiavdagić zbog gole guze, ona se uzrujala

Kotiga 'prozvao' Hadžiavdagić zbog gole guze, ona se uzrujala
9

Dean se samo brinuo za Hanino zdravlje, ali ona to nije tako shvatila pa mu je komentar obrisala. Svima koji su mu pisali negativno o Hani, poručio je da prestanu jer ne želi da se širi govor mržnje na Instagramu

VIDEO

Poznati lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) slovi za najboljeg lokalnog, ako ne i regionalnog influencera na društvenim mrežama. Stalno se šali i objavljuje smiješne komentare, a javlja se i svojim kolegicama. Tako je nedavno brinuo o zdravlju influencerice Paule Sikirić koja je objavila fotografiju na kojoj ispred Pravnog fakulteta u Zagrebu sjedi na hladnom betonu.

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGI: 

Pokretanje videa...

01:11

To ga je zabrinulo pa joj je poručio da pripazi jer će se prehladiti. Ona to baš nije shvatila kao šalu, pa je rekla kako misli da je Kotigu poslala njena baka Duška. Zatim je snimila i nekoliko videa u kojima zove babu Dušku, komentare je isključila, a potom i obrisala videa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga oglasio se Dean.

- Već kad sam u uredu i imam pauzu za brunch da se oglasim povodom jučerašnjeg slučaja o kojem mi sve više sljedbenika piše, a postajete lagano dosadni. Jučer sam kolegici influencerici Pauli Sikirić rekao da ne sjedi na hladnom betonu jer će prehladiti guzicu, misleći kako će se zahvaliti što pazim na nju i mislim da joj tijelo ne strada - rekao je i nastavio:

- Ona je to čudno shvatila i počela pisati čudne tekstove i snimati čudne videe, ja zapravo ne znam što se desilo, ali nije ni bitno. Onda mi je čitava sila vas Instagram sljedbenika da moram reagirati na to, da joj se moram narugati, zauzeti stav.

Istaknuo je da se ne želi svađati s kolegicom Paulom te da se ne svađa ni sa svojom mamom, pa neće ni s njom.

POGLEDAJTE KOTIGIN KOMENTAR O KARIJERI NA INSTAGRAMU:

- Mislim da nije dobro poticati nikakav oblik negativnosti, kao ni svađe na Instagramu pa bi čak i vas zamolio da to ne radite, ni privatno njoj ni javno, iako je ona na tom postu onemogućila komentare. I prije sam vas pozivao na pacifizam kad ste pisali neke uvredljive stvari - rekao je i zaključio: 

- Ti kolegice Paula, što god te uvrijedilo, ispričavam se. Meni nije problem poslati ispriku, ne zato što mislim da sam išta loše napravio, nego ne bih htio da se itko zbog mojih akcija osjeća loše. Sorry. 

Nedugo nakon te 'drame', zabrinuo se i oko zdravlja Hane Hadžiavdagić Tabaković, koja je pozirala s golom stražnjicom na snijegu. Ona mu je komentar obrisala, zbog čega joj se Kotiga javio. 

Svima koji su mu pisali negativno o Hani, poručio je da prestanu jer ne želi da se širi govor mržnje na Instagramu. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje