Obavijesti

Show

Komentari 128

Mišo je jači i od godina: 'Ljude nikako ne smijem razočarati'

Mišo je jači i od godina: 'Ljude nikako ne smijem razočarati'
1

Mišo Kovač bio je iscrpljen nakon nastupa u Frankfurtu, nekoliko puta čak je i sjeo na bini da se odmori. Nakon koncerta pridržavao se za suprugu Lidiju dok bi hodao

VIDEO

Lagano pogrbljen, teškog hoda, jednom rukom oslanjao se na kofer, a ispod druge ga je držala supruga Lidija (50). Mišo Kovač (77) ipak nije želio propustiti nastup prošlog vikenda u Frankfurtu i zapjevati pred 12.000 obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:16

Na desetu obljetnicu nastupa za dijasporu u njemačkom gradu odazvala se i legenda hrvatske estrade. Prepoznatljiv brk, gard i pjesmu Miši nitko ne može oduzeti. Lidija ga ne ispušta iz vida, a kamoli ruku. Nekoliko puta se tijekom svojeg nastupa morao odmoriti, ali publiku nije želio razočarati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fotografiju vidno iscrpljenog i umornog Miše poslao nam je čitatelj koji ga je snimio u zračnoj luci. Supruga sa šiltericom na kojoj piše “Maja do jaja”, navodno dar od Maje Šuput, motala mu je šal oko vrata. Pjevač je bio u tenisicama i trapericama, a rijetki su pjevača vidjeli u takvom izdanju.

- Kad publika krene i reagira, neopisiv je osjećaj, zato se nikad ne smije razočarati. Važno je doprijeti do čovjeka, a ja to još uspijevam, bez obzira na godine - rekao je Mišo.

A pokazao je kako se to radi u tih šezdesetak minuta nastupa. Pogledao je publiku, iz zvučnika se začulo “Poljubi zemlju” i Kovač nije ni trebao početi pjevati. Euforija iseljeništva bila je na vrhuncu. S rukama u zraku nastavio je nizati hitove, a na “Ostala si uvijek ista” zacaklile su mu se oči.

- Glazba je emocija, glazba nije trčanje na sto metara - izjavio je Mišo prije nekoliko godina te dokazao kako još živi i pokazao kako se još drži tog načela.

Šibenski pjevač imat će 22. prosinca koncert u splitskoj Spaladium areni, a priprema i novi album. Ni nakon šest desetljeća karijere nije mu teško raditi. Dodaje da hit ne radi on, nego ga izabire publika. Priznaje i kako mu u svemu puno pomaže voljena Lidija. Upoznao ju je na svojem zagrebačkom koncertu 1998. godine.

- Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu - rekao je Mišo za Slobodnu Dalmaciju.

Ostanite u trendu čak i dok je vani bljuzga i led: Obundajte se u ovih 16 trendy outfita, pa Vam ni snijeg neće moći ništa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...