Obavijesti

Show

Komentari 19

Krahovi ljubavi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2018. godini

Krahovi ljubavi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2018. godini
10

Nakon 21 godine braka, glumac Robert De Niro i njegova supruga Grace objavili su da se rastaju. Detalje i razloge razvoda nisu željeli iznositi u javnosti...

VIDEO

Američki glumac Channing Tatum (38) i njegova bivša Jenna Dewan (38) u travnju ove godine odlučili su se rastati nakon devet godina braka.

Glumački par koji ima kćerkicu Everly na društvenim je mrežama objavio priopćenje u kojem su objasnili kako su se odlučili 'prijateljski razići'. Dodali su kako njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti neki drugi nepoželjni događaji.

Reuters/Pixsell

Početkom godine rastao se još jedan glumački par. Jennifer Aniston (49) i Justin Theroux (47) obožavateljima su otkrili da se rastaju nakon manje od tri godine braka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odlučili smo najaviti svoju rastavu. Mi smo najbolji prijatelji koji su se odlučili rastati kao par no koji se vesele nastavku našeg dragocjenog prijateljstva. Učinili bismo to privatno, ali industrija tračeva ne propušta priliku da nagađa i izmišlja, pa smo htjeli izravno reći istinu - objavio je par u zajedničkom priopćenju. Dodali su kako je njihova odluka obostrana.

Iako su još u lipnju najavljivali vjenčanje, ubrzo nakon toga pjevačica Ariana Grande (25) i stand-up komičar Pete Davidson (25) odlučili su prekinuti. Iako su na početku izjavili da se rastaju kao dobri prijatelji, kasnije je uslijedila prava medijska drama i i prepucavanja na društvenim mrežama.

Nakon 21 godine braka, glumac Robert De Niro (75) i njegova supruga Grace Hightower (63) objavili su da se rastaju. Detalje i razloge razvoda nisu željeli iznositi u javnosti.

- Ponekad stvari ne ispadnu onako kako smo očekivali - ukratko je komentirao De Niro.

69th Cannes Film Festival 2016, Red Carpet Party De Grisogono

Robert i Grace upoznali su se još davnih 80-ih, a u ljubavnoj vezi su od 1987. godine. Zajedno imaju sina Elliota (20) i kćer Helen Grace (6).

Američka reperica Cardi B (26) početkom mjeseca objavila je na Instagramu da više nije s Offsetom (26), također glazbenikom, a time je izazvala mnogo reakcija svojih pratitelja. Par je u braku proveo tek nešto više od godinu dana, a imaju i kćer, petomjesečnu Kulture.

Razvode se zbog seksa u troje: Muž Cardi B planirao prevaru?
Razvode se zbog seksa u troje: Muž Cardi B planirao prevaru?

Reperica je supruga ostavila zbog seksa u troje. Kako prenosi Daily Mail, zatražila je rastavu nedugo nakon što su se u medijima pojavili SMS-ovi u kojima je navodno pokušavao dogovoriti seks u troje. U to vrijeme, Cardi B spremala se roditi i nije znala da je muž namjerava prevariti. 

2018 American Music Awards - Arrivals - Los Angeles

U osobnim porukama Offset od žene pod imenom Summer Bunni traži da mu dogovori seks u troje s njom i repericom Cuban Doll. Te iste poruke na Instagramu je objavila treća žena koja je na njima označila i Cardi.

Nakon tri i pol godine razdvojenosti, američki glumački par Ben Affleck (46) i Jennifer Garner (46) u listopadu je napokon finalizirao razvod.

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Jennifer je rastavu toliko dugo odgađala zbog Affleckove ovisnosti o alkoholu, iako se neko vrijeme nagađalo da bi se mogli i pomiriti. Naime, na odvikavanje ga je nagovorila vidjevši njegove slike sa sandukom alkoholnih pića. Affleck je bio na odvikavanju 2001., a i 2017. kada je u ožujku objavio da je uspješno završio liječenje.

Par zajedno ima troje djece, a nakon rastave ostali su dobri prijatelji pa ih se tako i dalje može vidjeti zajedno u javnosti.

Brit Awards 2018 - Arrivals - London

Sredinom godine prekinuo je još jedan glazbeni par, bivši član boy benda 'One Direction', britanski pjevač Liam Payne (25) i pjevačica Cheryl Cole (35). Odlučili su prekinuti nakon dvije i pol godine veze u kojoj su dobili sina Beara (1).

- Cheryl i Liam jako su se trudili oko veze. Ranije ove godine su isto imali problema, ali su ih uspjeli prijeći. Nakon dugog i pažljivog razmišljanja, zaključili su kako je najbolje da svatko od njih ode svojim putem - izjavio je izvor blizak paru, prenosi The Sun. 

VIDI OVO! Horoskop: Svaki znak zodijaka ima svoju seksi osobinu, koja je Vaša?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'