Obavijesti

Show

Komentari 24

Krahovi ljubavi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2019. godini

Krahovi ljubavi: Ovo su najveći celebrity prekidi u 2019. godini
11

Razvodi braka poznatih osoba redovito su top tema tračeva i izazivaju golem interes javnosti. Neki parovi su javno vrijeđali jedni druge dok o nekim razlozima prekida možemo samo nagađati. Koji su bili najpoznatiji?

VIDEO

Ovu godinu mnogi slavni parovi jedva čekaju zaboraviti. Razlog? Razvod. I većina ih je dokazala jedno - i poznati plaču. Za neke brakove i veze nikada ne bismo rekli da će doći kraj dok za druge je bilo samo pitanje vremena. Donosimo vam deset razvoda koji su punili naslovnice u 2019. 

BRIE LARSON I ALEX GREENWALD 

Oskarovka Brie Larson (30) i pjevač kalifornijskog benda Phantom Planet, Alex Greenwald (40), prekinuli su zaruke i dugogodišnju vezu u siječnju ove godine. Prije tri godine glumica je osvojila Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Soba', a iste godine par se i zaručio u Tokiju. Ipak, čini se da ljubavi i petogodišnja veza nije izdržala, a bivši par otkrio je kako namjerava ostati u prijateljskim odnosima.

Avengers: Infinity War Premiere - Los Angeles

RITA ORA I ANDREW GARFIELD 

Pjevačica Rita Ora (29) i glumac Andrew Garfield (36) prekinuli su kratku vezu u ožujku ove godine. Strani mediji pisali su kako posljednjih nekoliko mjeseci veze nije funkcionirala, a da je puklo jer Garfieldu nije odgovarao Ritin celebrity način života, prepun medija, fotoaparata i pozornosti. 

Fashion Awards 2019

MINEA I SLAĐAN AŠANIN 

Mogu vam potvrditi da sam prije nekoliko mjeseci prekinula sedmogodišnju vezu sa Slađanom. Vjerujem kako znate da u ovih 25 godina koliko se bavim glazbom nikad nisam iznosila detalje privatnog života u javnost, rekla je pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea (42) krajem ožujka za Story te tako potvrdila prekid s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom (48).

IRINA SHAYK I BRADLEY COOPER 

Ovu godinu definitivno je obilježio i razvod ruskog modela Irine Shayk (33) i glumca Bradleyja Coopera (44)Slavni par počeo je izlaziti 2015. godine, a Irina je oduševljenje vezom s popularnim glumcem često pokazivala na društvenim mrežama. Pred kraj 2016. godine par je objavio kako čeka prinovu, a novinari su rusku manekenku snimili kako nosi smaragdni zaručnički prsten, veoma sličan onakvom kojeg je nosila vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton (37). Ipak, ljubav nije potrajala, a mnogi su za prekid krivili pjevačicu Lady GaGu (33). 

Wimbledon 2016 - Day Nine - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

PAMELA ANDERSON I ADIL RAMI 

Bivša Baywatch zvijezda i aktivistica za prava životinja Pamela Anderson (51) u lipnju je na svom Instagram profilu napisala da je njezin dečko, francuski nogometaš Adil Rami (33) vara i obmanjuje već dvije godine koliko su u i bili vezi. Nazvala ga je lažljivim čudovištem, narcisom, sociopatom...Otvoreno je pričala kako se nakon prekida osjeća slomljeno, ali ubrzo se posvetila karijeri i oporavila od ljubavnog kraha. 

LIAM HEMSWORTH I MILEY CYRUS 

Ovo ljeto neslavno su završili i glumac Liam Hemsworth (29) i pjevačica Miley Cyrus (26). Par je bio u braku sedam mjeseci, a otkako su se upoznali i započeli romansu svako malo su se svađali i prekidali. U kolovozu su ponovno prekinuli, a Liam je podnio zahtjev za razvod braka. Razlog razvoda je navodno to što su se Miley sviđale i djevojke i nije htjela djecu, što je Liamu slomilo srce. No, bivši par nije dugo čekao na novu ljubav. Liam je nedavno uhvaćen s australskim modelom i glumicom Maddison Brown (22), a Miley uživa u zagrljaju glazbenika Codyja Simpsona (22). 

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

BRUNO PETKOVIĆ I TEA SLAVICA 

Iako su ove godine bili u centru pozornosti Bruno Petković (25) i Tea Slavica (22) nisu potrajali. Jedan od najperspektivnijih igrača Dinama  te manekenka i studentica u listopadu su prekinuli jednogodišnju vezu. Svoju vezu par nije skrivaju od javnosti no Petković o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu nikad nije voli previše govoriti u medijima. No, zato je Tea za Večernji list prije dva mjeseca otkrila kako je Bruno slobodan dečko. Nogometaš je nedavno i uhvaćen s uspješnom tenisačicom Donom Vekić (23) kako uživa u zagrebačkom adventu. Vezu nisu potvrdili.

ECIJA IVUŠIĆ I NIKOLA POKRIVAČ 

Bivša radijska i televizijska voditeljica Ecija Ivušić (33) ljetos je na društvenim mrežama svečano objavila vezu sa bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (33), no ljubav je u međuvremenu pukla. Ecija je izbrisala sve fotografije na kojoj par pozira na vrhuncu svoje romanse s nogometašem, a Pokrivača na društvenim mrežama otpratila. 

MARIJANA ČVRLJAK I TOMISLAV GRIZELJ 

Tomislav Grizelj, poznatiji kao Gricko početkom mjeseca otkrio nam je kako više ne ljubi Marijanu Čvrljak, koja se proslavila u 'Big Brotheru'. Rekao nam je kako više neće biti s njom, ali i da ne želi čuti za nju. Nije htio otkrivati detalje njihova odnosa, no potvrdio nam je da slijedi razvod braka. Nije poznato koliko dugo su bili u braku niti koji je uzrok rastave.

JESSIE J I CHANNING TATUM 

Britanska pjevačica Jessie J (31) i glumac Channing Tatum (39) prekinuli su jednogodišnju vezu prije desetak dana. Par je odlučio prekinuti ljubavni odnos, no ostati u prijateljskim odnosima. Zvijezda filma 'Magic Mike XXL' i slavna glazbenica počeli su se viđati u listopadu 2018., a posljednji put su zajedno fotografirani krajem listopada tijekom koncerta Jessie J na glazbenom festivalu 'Rock in Rio'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba