Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraj ljubavi: BB Zebo u potrazi za novom curom ide na Jadran

None Foto: Privatni album 5

Tvrdi da je prekinuo s djevojkom jer im nije išlo u vezi. Smatra da mu je potrebna sloboda pa će zato kroz mjesec dana otputovati na Jadran u posjeti bivšim sustanarima iz Big Brother kuće. Ići će kod Tome i Lucije.

Bivši natjecatelj 'Big Brothera' i youtuber Daniel Tomić Zebo (24) ponovno je samac. Prije nekoliko tjedana okončao vezu sa svojom djevojkom, za koju je svojedobno izjavio da ju voli više od života. 

ANICU (75) VOLE MILLENNIALSI Prva YouTube baka: 'Psujem samo zbog svog unuka Zebe'

- Prekinuo sam s curom. To jednostavno više nije išlo i treba mi sloboda. Volim ja nju više od bilo koje druge, ali trenutno mi je potrebna stanka da se malo odmorim - rekao nam je Zebo. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

Od svega se, kaže, planira odmoriti jer za mjesec dana putuje na Jadran gdje će, nada se, uživati na moru i suncu.

- Ljetovat ću kod Tome u Šibeniku i kod Lucije u Splitu. Bit će to prava zabava - pohvalio nam se Zebo, koji će možda upravo na Jadranu pronaći novu ljubav.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Otkrio nam je i svoje planove za budućnost. Tvrdi da se upravo priprema za snimanje filma s prijateljima youtuberima iz susjedne Bosne i Hercegovine

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Većina bivših stanara BB kuće često se druži. Nedavno su u Zagrebu išli u klub na narodnjake, a bili su i kod pobjednika Orkyja u Bjelovaru, gdje su imali veliku feštu povodom njegove pobjede u showu. 

FINALE BIG BROTHERA Zebo: 'Htio sam doći u finale u kostimu Borata, ali ne daju mi'

Zebo je planirao na proglašenje pobjednika Big Brothera doći u kostimu Borata, ali mu to nije pošlo za rukom, s obzirom na to da je produkcija zabranila bivšim stanarima da se pojave te večeri. 

Komentari (14)
  • Ko je to?

    26. 5. 2018,   14:27
  • Uzas..

    26. 5. 2018,   15:17
  • Izrazito iritantan, nesimpatičan i neduhovit lik...

    26. 5. 2018,   14:46