Obavijesti

Show

Komentari 0

Kraj uloge: Glumac se oprostio sa sedam godina starim likom

Kraj uloge: Glumac se oprostio sa sedam godina starim likom
4

Kako je već poznato i vrapcima na grani, novi film o Osvetnicima počinio je podosta velik masakr nad superherojima Marvelovog svemira. No dok će se neki vratiti, neki ipak neće

VIDEO

Novi, treći film o Osvetnicima, trenutačno je u kinima i kako gotovo svi već znaju, mnogi likovi u njemu nisu dočekali kraj filma. No, to ne znači da će i ostati 'mrtvi'. Ipak, jednog lika smo zasigurno po posljednji put vidjeli na velikim ekranima.

Ako niste pogledali nekoliko posljednjih filmova iz Marvelove ponude, predlažemo da sada prestanete čitati, kako vam ugođaj gledanja ne bi bio pokvaren.

Kako smo mogli vidjeti na samom kraju filma 'Thor: Ragnarok', moćni Thanos ulovio je izbjeglički brod s preživjelima s Asgarda. A na samom početku filma 'Osvetnici: Rat beskonačnosti', saznajemo da su gotovo svi na brodu ubijeni, osim par ključnih likova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Peti 'Rambo' ipak dolazi: U boj ide protiv meksičkih kartela
Peti 'Rambo' ipak dolazi: U boj ide protiv meksičkih kartela

Jedan od tih bio je i Heimdall Idrisa Elbe, koji omogući bijeg Hulku. No poslije njegovog herojskog čina ubije ga Thanos. Iako je vrlo vjerojatno kako ćemo u nastavku ovog filma gledati povratak mnogih poginulih u život, izgleda da su Heimdallovi dani odbrojani.

Kako je glumac i sam rekao u tvitu, nedostajat će nam Heimdall.

 

Heimdalla smo prvi put vidjeli u filmu 'Thor', u kojem smo upoznali i Thora, iz 2011. godine. Elba je svoju ulogu reprizirao iz godine u godinu, no okrutnog Thanosa ipak nije preživio.

U 'Osvetnicima: Rat beskonačnosti' glume Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, a navodno i Jeremy Renner. Uz njih se pojavljuju i Samuel L. Jackson, Chris Pratt (posljednji od tri Chrissa), Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd te neizostavni Tom Hiddleston.

'Osvetnici: Rat beskonačnosti' upravo igra u kinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode