Obavijesti

Show

Komentari 5

Kraljevski par uz novu fotku Archieja poželio sretnu 2020.

Kraljevski par uz novu fotku  Archieja poželio sretnu 2020.
9

Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću, poručili su Meghan i Harry uoči Nove godine

VIDEO

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) pokazali su dosad neviđenu fotografiju svog sina Archieja, koja se našla u kompilaciji njihovih devet najvažnijih trenutaka u 2019. Fotografije su objavili sinoć uz pjesmu benda Coldplay 'Clocks'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji se vidi kako princ Harry stoji uz jezero, a vjerojatno je snimljena u njihovom kanadskom božićnom skrovištu na Vancouver otoku, piše Daily Mail. Archie na glavi ima kapicu, a odjeven je u smeđu jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile dar australskog guvernera Petera Cosgrovea.

Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine
Meghan Markle ne stari: Ostala je identična kao prije 22 godine

- Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas diljem svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću - napisali su Meghan i Harry uz objavu na društvenoj mreži.

Harry i Meghan proveli su prvi Božić s malenim Archiejem u više od 14 milijuna dolara vrijednom dvorcu.  Na odmoru daleko od Londona uživat će čak šest tjedana. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. 

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji. Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:40
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...