Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kraljica crvenog tepiha: Seve u Sarajevu, a gdje je je Milan?

None Foto: Marko Perić 6

Na premijeru filma 'Orkestar' o grupi Plavi orkestar došla je u dugoj zeleno-žutoj haljini kojom je podsjećala na angelinu Jolie u Cannesu prije nekoliko godina

Uzbuđena sam, i jedva čekam da počne film, sretna sam zbog Saše i ostalih, rekla je Severina na premijeri filma 'Orkestar' na Sarajevo film festivalu. 

Dokumentarni film o karijeri grupe Plavi Orkestar režirao je Pjer Žalica i na njemu je radio nekoliko godina.

Severina je na festival došla s menadžerom Tomislavom Petrovićem koji joj je pridržavao kišobran dok je ona pozirala fotografima. Milan nije bio s njom. Obukla je dugu zeleno-žutu haljinu koja jako sliči haljini koju je Angelina Jolie prije nekoliko godina nosila na festivalu u Cannesu. Severini su se okupljeni divili i dočekali je s glasnim pljeskom.

Druženje prekinula policija

Nakon premijere na Festivalskom trgu su se pojavili brojni poznati. Miraj Grbić i Marija Omaljev bili su tamo, Danis Tanović družio se s ocem Saše Lošića Dobrotom, došli su Bogdan Diklić, Siniša Škarica te brojni drugi.

Očekivao se i dolazak Severine, ali ona se tamo nije pojavila. Saša Lošić popeo se na binu i s bandom 'The Best Beat' zapjevao Beatlesovu pjesmu 'Help'. Kako je publika htjela da ih i dalje zabavlja, uzeo je gitaru i izveo još nekoliko pjesama. Zabavu je prekinula sarajevska policija. 

U Sarajevu, naime, nisu dozvoljene svirke na otvorenom iza 23 sata, a kako je koncert počeo tek oko ponoći, tolerirali su ga do 1.30 kad su ga prekinuli. Loša je s glazbenicima otišao s pozornice.

Komentari (33)
  • eno Milana kod gatare ...

    24. 7. 2011,   17:47
  • Za osobu koja je tak dugo na estradi se ne zna sunčati!!!

    24. 7. 2011,   17:38
  • Milaneeeee, gdje siiiiii?

    24. 7. 2011,   20:44