Obavijesti

Show

Komentari 7

'Kraljica' pred svima zaprijetila kraljici i onda joj se naklonila

'Kraljica' pred svima zaprijetila kraljici i onda joj se naklonila
14

SAD TI MENE SLUŠAJ Nakon što ju je princ William nazvao bakicom, Helen Mirren pojurila je u Buckinghamsku palaču da ozbiljno popriča s kraljicom Elizabetom II.

VIDEO

Iako ima 87 godina, kraljica Elizabeta II. još je dovoljno vitalna za dobre tulume. U Buckinghamskoj palači tako je priredila zabavu za glumce, a pozvala je i Helen Mirren (68) koja ju je utjelovila u filmu “Kraljica“.

- Iako smo se puno puta družile, još imam tremu pred njom. Bojim se da ću nešto glupo reći - kroz smijeh je rekla Helen. Glumici je bilo neugodno jer ju je na dodjeli BAFTA nagrada kraljičin unuk, princ William (32), zbog uloge u filmu “Kraljica“ nazvao bakom. Helen mu je rekla da je razmišljala da sa sobom ponese maramicu i da mu obriše lice kao prava baka. Kraljici Elizabeti II. to navodno nije uopće zasmetalo, iako su se uzvanici šalili kako je Helen Mirren na zabavu zapravo došla kako bi vidjela svoje praunuče, princa Georgea.

- Gle bako, glumila sam te nekoliko puta, pa mogu i sad. Kome bi smetale dvije kraljice u palači. Ne mičem se odavde - imitirali su uzvanici Helen, koja je u razgovoru s kraljicom podignula prst u zrak kao da joj prijeti. Britanska glumica je razgovarala i s Kate Middleton (32).

- Moj suprug te je nazvao bakicom. Možda mu je zato bilo neugodno i doći na zabavu - rekla joj je Kate, dok se Helen cijelo vrijeme smijala.

- Jako je simpatična. Odobravam Williamov izbor - našalila se glumica koja je na BAFTA-i dobila nagradu za životno djelo. Kraljica je pozvala i Joan Collins (80), Umu Thurman (43), Helenu Bonham Carter (47)...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin