Obavijesti

Show

Komentari 24

Kraljica sprema govor: Harryja želi uvjeriti da ne ode iz palače

Kraljica sprema govor: Harryja želi uvjeriti da ne ode iz palače
15

Iako će Harry s kraljicom susresti 'licem u lice' obožavatelji kraljevske obitelji smatraju da će princ ostati pri svojoj odluci. Meghan je u Kanadi, ali se od od nje očekuje da će se priključiti putem konferencijskog poziva

VIDEO

Nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) šokirali svijet objavom na društvenim mrežama da se povlače s kraljevskih dužnosti obitelj je razočarana, a kraljica Elizabeta II. (93) ne krije vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su joj priredili.

Royal wedding

Za britanske medije otkrila je kako će imati pregovore s prinčevima Harryjem, Charlesom (71) i Williamom (37) kako bi okončala nemir koji je zbog nastale situacije. Tako je, tvrde tamošnji mediji, sastavila govor kojim će pokušati uvjeriti Harryja da ne odlazi iz palače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zarada Harryyja i Meghan 01:29

Iako će Harry s kraljicom susresti 'licem u lice' obožavatelji kraljevske obitelji smatraju kako će princ ostati pri svojoj odluci. Meghan neće biti na sastanku jer je odletjela u Kanadu, a njihovog sina Archieja na brizi ima dadilja. Od vojvotkinje se pak očekuje da će se priključiti putem konferencijskog poziva.

Harry je tako još uvijek kod kuće i svojoj obitelji pokušati osigurati 'progresivnu novu ulogu', što znači da bi par mogao biti odvojen neko vrijeme. Između ostalog, kraljica je naredila svojim podređenima da naprave plan za buduću ulogu Meghan i Harryja, koji bi se mogao primijeniti i na sljedeće generacije.

Kraljica molila, a djed 'poludio': 'Koga vraga se to Harry igra?'
Kraljica molila, a djed 'poludio': 'Koga vraga se to Harry igra?'

- I njima je u interesu da to riješe čim prije. Svima je bitno da to shvate i naprave brzo, ali ne na štetu ishoda - rekao je izvor blizak paru.

FILE PHOTO: Britain

Kraljica se povodom današnjeg sastanka išla pomoliti u crkvu Svete Marije Magdalene u Sandringhamu, piše The Sun. Dok za kraljicu tvrde da je sada dobro, princ Filip (98) duboko je povrijeđen Harryjevom odlukom, s obzirom na to da su jako bliski. 

Odluka je potresla i princa Williama koji je rekao kako nije u stanju svom bratu čak ni pružiti ruku.

Duke and Duchess of Sussex statement

- Cijeli život sam grlio brata, sad to više ne želim učiniti. Sada smo zasebni entiteti - dodao je vojvoda od Cambridgea, vidno frustriran što mu brat želi postati financijski neovisan. Međutim, ipak se nada da će doći vrijeme kada će Harry i Meghan još jednom 'pjevati s iste stanice'.

Prijetnje Princa Charlesa: Neću financirati Meghan i Harryja...
Prijetnje Princa Charlesa: Neću financirati Meghan i Harryja...

Podsjećamo, kraljevski par za ove je blagdane otputovao u Kanadu gdje su ostali čak šest tjedana, a sada su obavijestili obitelj kako će se tamo i odseliti. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina. Odluku su donijeli bez znanja kraljice princa Charlesa i princa Williama. Za njihovu odluku, obitelj je saznala putem televizijskih vijesti.

- Rasprave s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa u ranoj su fazi. Razumijemo njihovu želju, ali to su komplicirana pitanja za koja će trebati vremena - stoji u izjavi Buckinghamske palače.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Pokretanje videa...

08:55


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje