Obavijesti

Show

Komentari 31

Krcato na Bundeku: Stublić je oduševio na Chill&Grillu

Krcato na Bundeku: Stublić je oduševio  na Chill&Grillu
12

Dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i današnjeg programa. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu uoči svirke benda Mangroovre te sastava NoA & Funkblasters

VIDEO

Dok su u subotu navečer stotine plesale pred binom legendarnog rokera Jure Stublića na zagrebačkom Bundeku, iskusni gurmani i znatiželjni posjetitelji Zagreb Chill&Grill festivala uživali su u specijalitetima bogate gastro ponude.  Tisuće posjetitelja častili su se vrhunskim okusima piva, mesnim delikatesama te nezaboravnim provodom.

Dođite na Bundek - i kuhanje prepustite poznatim chefovima
Dođite na Bundek - i kuhanje prepustite poznatim chefovima

A dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i nedjeljnog programa. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu na Zagreb Chill&Grill festivalu uoči svirke benda Mangroove u 18 te sastava NoA & Funkblasters u 20:30 sati. 

Voditelji Iva Šulentić i Daniel Berdais otvorili su festival pripremom sendviča u “Zvijezda servisu za sendviče”, a zadana tema bila je Francuska. Svi sudionici showa imali su zadatak napraviti svoj francuski sendvič, s namirnicama karakterističnima za francusku gastronomiju, poput pljesnivog sira. Sendviče su pripremali Lana Klingor Mihić i učenici 3. razreda Ugostiteljske škole. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaki sendvič je bez veze bez majoneze. U svakoj trudnoći imala sam drugačije želje, ali u drugoj sam najviše jela kruh, šunku i majonezu - rekla je Lana i dodala da sendviče radi baš svaki dan, a voli im dodati poširano jaje. Otkrila nam je i trik za kuhanje.

- U manju posudicu stavite prozirnu foliju. Unutra lupite jaje, zavežite ju i stavite u vodu. Nema šanse da će se raspasti - objasnila je. Chef Marko Palfi uspio je pripremiti janjetinu u samo  20 minuta i dao nam savjet kako da uvijek ispadne savršeno.

- Ostavite ju pola sata na sobnoj temperaturi, dobro začinite i pecite na roštilju minutu do dvije sa svake strane pa je ostavite pet minuta da odmori prije jela - rekao je chef Palfi.

Na festivalu se predstavila se i craft pivovara Varionica. Davor Simičić, suvlasnik pivovare, istaknuo je da vrijeme kiselih piva tek dolazi. 

Fina klopa i cuga privukla je mnoge - na Zagreb Chill&Grill
Fina klopa i cuga privukla je mnoge - na Zagreb Chill&Grill

U nedjelju nastavljamo još jačim tempom. Sendviče sa Zvijezdinim umacima priprema Darko Kontin, koji se u ‘Dvoboju chefova’ suočava s Mišelom Tokićem, a Show Cooking ima chefica Priska Thuring. Prezentaciju vrhunskih craft piva održava Crafter’s i Pivovara Medvedgrad, a za glazbu su zaduženi DJ Prince, Mangroove i NoA&Funkblasters. U Kids corner posjetitelji se imaju priliku okušati u nagradnoj igri ‘Presađivanje biljaka’ powered by Pevec, kao i nagradnoj utrci tačkama. 

U ponedjeljak na festival stiže poznati chef David Skoko koji sprema brojna gastronomska iznenađenja, a na pozornici će atmosferu zagrijavati Letu štuke. Uz sve to, svaki dan možete uživati u velikom izboru craft piva te u slasnoj ponudi najboljih restorana. 

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i Toi Toi. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura