Obavijesti

Show

Komentari 56

Kreće borba: Nismo perverzne, samo odlično mrdamo guzama!

Kreće borba: Nismo perverzne, samo odlično mrdamo guzama!
7

Kraj je sve bliži, napetost raste i natjecateljice imaju malo vremena da zadive stručni žiri i vas - gledatelje! Prvo hrvatsko natjecanje u twerku nastavlja se u revijalnom tonu. Koja će odnijeti titulu najbolje plesačice?

VIDEO

Prvo hrvatsko natjecanje u twerku kreće dalje i postaje sve uzbudljivije.

Upozali smo osebujne natjecateljice i bliži se veliko finale. Situacija je sve napetija i djevojke nestrpljivo iščekuju zadatke i priliku da se dokažu. Prisjetimo se, u borbi za titulu najbolje hrvatske twerk plesačice su: Irma, Danijela, Lea i Vanesa.

Pod budnim okom fitnes trenerice i profesionalne plesačice Poline, djevojke će se boriti za svoj opstanak u natjecanju. Ruskinja Polina, koje je ujedno i članica žirija, očarala je sve svojim pokretima i savršenom stražnjicom na kojoj, kako kaže, radi svakodnevno.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte seksi Ruskinju kako trese!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva natjecateljica koju ste upoznali je temperamentna Irma. Hrvatica s brazilskom guzom nikog nije ostavila ravnodušnim. Priznaje da joj je velika guza s kojom je rođena velika prednost u twerkanju. Prisjetimo se njezinog vrućeg plesa.

POGLEDAJTE VIDEO: Irma je tempirana bomba!

Druga natjecateljica, Danijela, živi za twerk i oduševljava je svaki novi naučeni plesni element. Atraktivna plavuša plijeni pažnju svojim dinamičnim pokretima stražnjice. Ona kaže kako twerk izvlači samo ono najbolje iz nje.

POGLEDAJTE VIDEO: Sitna i dinamitna, Danijela puna ritma!

Treća natjecateljica, najmlađa, ali i vrlo hrabra Lea rastura plesni podij. Kombinira hip hop s twerkom i obožava svjetla pozornice. Smatra da je najbitnije u twerku salo, jer one žene koje ga nemaju nisu toliko efektivne u plesu.

POGLEDAJTE VIDEO: Mlada nada, Lea želi biti najbolja!

Četvrta natjecateljica, Vanesa, razbila je tremu nastupom u showu. Do sada je plesala samo u svoja četiri zida. Ponosna je na sebe i nada se pobjedi.

POGLEDAJTE VIDEO: Vanesa kao šečer na kraju!

Prvo twerk natjecanje pratite na 24sata.hr sljedeća dva tjedna od nedjelje do četvrtka u 21:00 sat, a ako vaša favoritkinja uđe u finale, ne zaboravite glasati za nju.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom