Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kreće finale: Milijana i Milojko u borbi za novčanom nagradom

None Foto: Happy Tv 10

Iako su zbog svoje turbulentne veze bili u središtu pozornosti, srpski mediji pišu kako su ove godine favoriti za pobjedu Ivan Marinković i Milijanin ljubavnik, oženjeni Aleksandar Požgaj

Prije točno 11 mjeseci počeo je kontroverzni reality show 'Parovi'. Tučnjave, seks, psovke i svađe gledatelji su imali priliku gledati od 0-24 sata, a najveći fanovi nestrpljivo iščekuju večerašnje finale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U borbi za novčanu nagradu i 'krunu' realityja bore se čak 23 natjecatelja među kojima su najpoznatiji par Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74). 

Foto: Happy Tv

Iako su zbog svoje turbulentne veze bili u središtu pozornosti, srpski mediji pišu kako su ove godine favoriti za pobjedu Ivan Marinković i Milijanin ljubavnik, oženjeni Aleksandar Požgaj. 

- Naravno, trebam pobijediti. Sve sam dao za ovaj program - prokomentirao je Požgaj koji je po zanimanju političar. Pobjedu priželjkuje i njegov cimer Marinković. 

Foto: Happy Tv

- Ja ne mislim već znam da ću pobijediti. Zaslužujem krunu. Mislim da sam dosta dao i ove, ali i prošle sezone. Pobjednik sam i zbog toga što imam svoju ljubav. Mislim da sam se izborio. I Jelena i ja - zaključio je Ivan.

Foto: Happy Tv

Pobjednik reality showa 'Parovi', prema pisanju srpskih medija, trebao je izaći bogatiji za 750 tisuća kuna. No, produkcija je zbog brojnih kazni, navodno smanjila glavnu nagradu na oko 280 tisuća kuna. 

 

Komentari (5)
  • Eee, aj vise da i to zavrsi, da ne citamo svakodnevno o njima... iako imam osjecaj da ce se i dalje pisati bez obzira... 🙄

    13. 7. 2019,   22:09
  • sjašite više

    13. 7. 2019,   23:59
  • Koje podočnjake ima Milijana. Tako mlada cura, a tako užasno izgleda.

    14. 7. 2019,   06:38