Obavijesti

Show

Komentari 12

Kreće lov na 200 tisuća kuna: 'Od rođenja se spreman za ovo'

Kreće lov na 200 tisuća kuna: 'Od rođenja se spreman za ovo'
22

SPREMA SE SPEKTAKL Ekipa 24sata razgovarala je sa svih dvanaest finalista sedme sezone showa 'Supertalent'. U drugima ne vide konkurenciju, a što bi s nagradom od 200 tisuća kuna - svi već znaju

VIDEO

Nakon osam audicijskih i četiri polufinalne emisije, Hrvatska će večeras dobiti pobjednika sedme sezone showa 'Supertalent'. U konkurenciju za prestižnu titulu ostalo je 12 najboljih, njih osam u polufinale poslala je publika, dok je četvero svoju ulaznicu za veliki finale dobilo od žirija. Ekipa 24sata razgovarala je sa svih 12 finalista... 

- Nisam očekivala prolazak u finale. Nadam se da će poruka pjesme koju sam napisala dodirnuti ljude, a pobjeda bi mi otvorila vrata u svijet glazbe. Od rođenja se pripremam za ovakav moment - priča nam pjevačica Stella Scholaja, koja boluje od mišićne atrofije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

24pitanja stevie starr 02:43

- Nagradu bih potrošila na liječenje. Meni ostaje liječenje matičnim stanicama, koje po tretmanu koštaju 1000 eura, a meni ih treba 12 godišnje - iskreno je rekla Stella. 

MARKO SE BORI S BOLESTI

U finalu će joj konkurenciju praviti još troje pjevača. Tu je Omišanka čarobnoga glasa, Gabriela Braičić.

Finale 'Supertalenta': Tko vam je favorit od ovih 12 najboljih?
Finale 'Supertalenta': Tko vam je favorit od ovih 12 najboljih?

- Nemam tremu, ali me malo hvata nervoza. Pjevam svaki dan, moji ukućani su naviknuli na to, ali im znam i dosaditi. U 2020. godini voljela bih imati vlastiti koncert, a novac od nagrade potrošila bih na daljnji napredak - priča nam simpatična Gabriela.

 A svojim će glasom vrata do pobjede pokušati odškrinuti i Slovenac Damiano Roi. Kad se pojavio pred žirijem, nitko nije mogao vjerovati da on od glazbe ne može živjeti.

- Svi finalisti su po meni već pobjednici. Kad su me prozvali za prolazak u finale, nisam mogao sakriti emocije. Od audicijskog nastupa počeo sam dobivati poslovne ponude, a volio bih napraviti svoj album. Naravno, nadam se kako ću i početi više nastupati u Hrvatskoj - kaže nam Damiano, kojem će velika konkurencija biti mladi Marko Antolković.

Operni pjevač, nažalost, prije finala showa “zaradio” je bolest, te se nada kako će s njegovim glasom sve biti u najboljem redu za ponedjeljak.

- Taman kad pripreme trebaju ići punom parom, ostajem bez glasa, otkazujem koncerte jer ton ne izlazi, izrazito neugodna situacija. Nikad mi se nešto takvo nije desilo - kaže Marko, koji već zna i na što bi potrošio nagradu.

OBOŽAVAM MAJU ŠUPUT

- Dio bi otišao na pjevački seminar, kupio bih auto, a nešto bih dao u humanitarne svrhe - kaže nam Marko. Ali neće samo pjevači zasjati na pozornici večeras. Tu je i pregršt drugih talenata. 

- Prijatelji mi se dive i čestitaju mi. Neki čak i traže autogram. Za finale sam se pripremao tjedan dana, a omiljeni član žirija mi je Maja Šuput. Za finale sam pripremio nešto novo - rekao nam je hulahoper Matej Mateković.

A osim hula-hopa i malog Mateja, svoje će akrobacije u twirlingu pokazati iznimno talentirani Benjamin Iličić

'Nisu vjerovali da ću uspjeti jer sam iz Slovenije, pogriješili su'
'Nisu vjerovali da ću uspjeti jer sam iz Slovenije, pogriješili su'

- Još ne vjerujem da sam u finalu. Ovo nam je zadnja emisija i zadnja prilika da se prikažemo u najboljem svjetlu - kaže nam Benjamin, koji također zna što bi napravio s nagradom od 200.000 kuna.

- Počastio bih sve koji su zaslužni za moj uspjeh, a nekamo bih volio i otputovati - kaže twirler. Tu su i tri brojčano najveće točke. Transform crew oduševio je sve svojim plesom, kao i skupina Step’n’Jazz, dok su se pjesmom i obradom Queena proslavili mladi Varaždinci iz dječjeg zbora.

- Vježbamo svaki dan po nekoliko sati. Ne razmišljamo o nagradi, samo vježbamo da bismo se prikazali u što boljem svjetlu - poručili su nam Varaždinci.

- Ako pobijedimo u ‘Supertalentu’, nagradu ćemo potrošiti na poboljšanje uvjeta u kojima radimo, kao i na daljnju edukaciju te na radionice i seminare. Često je za plesače važnije da su psihički spremni nego fizički - kažu nam talentirani steperi, kojima je vjerojatno najveća konkurencija genijalna skupina Transform crew, koja iza sebe već ima iskustvo nastupa u 'Supertalentu'. 

Oni koji pričaju da pjevanje nije talent imaju krivo mišljenje...
Oni koji pričaju da pjevanje nije talent imaju krivo mišljenje...

- Dokazali smo svima da izvrsno radimo, a iza nas je jako puno napornih treninga - kažu iz skupine. 

Za kraj smo ostavili tri stranca. Stevie Starr vjerojatno će progutati nešto neviđeno, Hayford Okine kaže nam kako se nada da će pobijediti i onda tim novcem otvoriti cirkus, a Slovenke Duo Kamikazete najavljuju spektakl u finalnoj emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura