Obavijesti

Show

Komentari 6

Krenula je druga sezona 'Istog sna': Neće biti mjesta dosadi

Krenula je druga sezona 'Istog sna': Neće biti mjesta dosadi
6

Druga sezona prve youtuberske serije ‘Isti san’ od 5. travnja emitirat će se svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu

VIDEO

Prije svakog snimanja radimo 20 sklekova, 30 trbušnjaka i 30 čučnjeva. Moramo pročitati scenarije, ali ja često zaboravim, govori kroz smijeh Matija Lazarević (20) iz Karlovca. Matija, poznatiji kao Lay Z, prošlogodišnji je pobjednik online talent showa 'Videostar'.

Lay Z je u najuspješnijoj YouTube seriji u regiji glumio i u prvoj sezoni, a kaže da im je sad, drugu godinu zaredom, svima koji su već snimali puno lakše.

- Puno mi je bolja druga sezona, bolja je organizacija – otkrio je youtuber. Kaže da je za zagrijavanje najvažnije pročitati scenarij, no otkrio je i da on voli improvizirati na setu.

- Niste spremni za novu sezonu – poručio je Lay Z fanovima serije 'Isti san'. Nova sezona imat će više epizoda, a gledatelje čeka i više od dvadeset likova. Glumcima je mentor Igor Barberić, dramaturg serije, redatelj je Filip Dizdar, a producentica Dijana Šivak.

- Ove godine smo svi nekako bolji, puno smo naučili dosad. Svima nam je to bio novi format, prva YouTuberska serija u regiji - govore autori serije. Objašnjavaju kako su se naučili organizirati i dobro iskoristiti vrijeme pa sad više rade, a manje istražuju.

- Što više radiš, više se i uigravaš, sve postaje neka mašina koja brže funkcionira - kaže Filip Dizdar, dok je Igor Barberić pohvalio sve youtubere iz talent showa 'Videostar' koji su se u seriji našli u ulozi glumaca.

joomboos

- Youtuberi koji su radili i prije su sigurniji jer su skužili način rada. Novi su isto jako dobri, grizu i trude se. Kad imate takve glumce, onda možete napraviti čudo - dodaje Barberić. Autorski tim uspješnice 'Isti san' kaže da u novoj sezoni neće biti ni trenutka dosade.

- Dinamičnije je, mračnije. Cijeli ‘filing’ serije je malo više filmski, a malo manje youtuberski - objašnjava Dizdar. Radnju nisu htjeli previše otkrivati.

- Kad pogledate prvu epizodu, sve će vam biti jasnije - tajnovita je ekipa. Druga sezona prve youtuberske serije u Hrvatskoj, osim što donosi više epizoda i više od dvadeset likova, donosi i više sadržaja.

- Stari likovi isprepliću se s novim likovima u različitim situacijama, dolaze neki novi odnosi, svađe i ljubavi - objašnjavaju. Glavna premisa nove sezone je, kaže autorski tim, prijateljstvo i zajedništvo.

- Tko kome čuva leđa kad ti prijeti nešto veće od normalnih životnih problema. Ljudi se tad stisnu u grupu i bore zajedno. To je neka glavna tema - dodaju. Idejni začetnici projekta ne kriju oduševljenje novom sezonom.

- Ohrabreni uspjesima prošle godine, u suradnji s Vipom i Coca-Colom, krećemo u novu i još napetiju sezonu - rekao je Matej Lončarić. Nova dugoočekivana sezona prve YouTube serije krenula je s emitiranjem u četvrtak, 5. travnja, u 12 sati na Joomboos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu