Obavijesti

Show

Komentari 59

Krešo i Ivana ipak ispali, a Tara i Dino pokupili same desetke...

Krešo i Ivana ipak ispali, a Tara i Dino pokupili same desetke...
10

U borbi za ulazak u finale osme sezone natjecali su se Krešo i Ivana, Ashley i Bojan te Tara i Dino, a miljenici publike ipak nisu mogli još jednom dalje s najslabijim ocjenama žirija

VIDEO

U showu su ostala još samo tri para koja se bore za svoje mjesto u finalu osme sezone! U polufinalnoj emisiji parovi će izvesti po dvije pjesme: jednu pjesmu žanra koji još nisu imali prigodu pjevati te pjesmu mentora. Tako je Kreši i Ivani ostao rock, Ashley i Bojanu mjuzikl, a Tari i Dini rock'n'roll. 

Led su probili Krešimir Međeral Sučević i Ivana Kindl rockerskom 'U prolazu' Parnog valjka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na našoj sceni ima mjesta samo za jednog ovakvog pjevača, a ja već zauzimam to mjesto. Veselim se svakom tvom tonu, bio on pogođen ili ne - našalio se sa simpatičnom Krešinom interpretacijom Škoro, a za par je navijao i Tarik iz publike. 

Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale
Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale

- Strah me išta reći, on ima toliko glasnu publiku. Ivana, ja ne znam kako ti uspijevaš - rekla je Remi, a paru je podršku pružila Danijela. Dobili su 30 bodova za svoju prvu izvedbu. 

Bojan i Ashley zapjevali su njezinu najdražu pjesmu, 'Let it Go' iz filma 'Frozen'. Amerikanku su uživo došli poslušati i njezini roditelji. 

- Uvukli ste nas unutra. Prodali ste nam lijepo priču. Razumijem te, Ashley. I meni su roditelji u publici - dala joj je podršku Remi. 

Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju': Moji savjeti za sreću
Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju': Moji savjeti za sreću



- Počela si ići na visine sigurno. Predivan glas kad ga pustiš, a zamjerke su sitne - komentirala je Valentina. Zaradili su 36 bodova od žirija.

Najmlađi par zapjevao je Beatlese i 'Can't Buy Me Love' te izazvali ovacije publike.

- Jako dobro, ali lagali su vam. Danas se sve može kupiti novcem - rekao je Škoro, a Remi je dodala da su zreli za nastupe. 

- Bila si besprijekorna, Tara. Znala sam da ćete doći daleko - složila se Valentina. Dobili su četiri desetke za svoj nastup. 

U drugom dijelu showa natjecatelji pjevaju pjesmu svog mentora. Krešo i Ivana ponovno su pjevali prvi i to Ivaninu pjesmu 'Sve istine i laži'. Ivana je Krešu pozvala da joj se pridruži na njezinom sljedećem nastupu, a lovac je dao sve od sebe da uspije pohvatati pjesmu, ali promašenih tonova bilo je napretek. 

- Ti si masakrirao ovu pjesmu, ali čeka te briljantna karijera u punku ili rapu - rekla mu je iskreno Remi, a čitav žiri bio je složan kako ovo nije bilo dobro, no simpatije žirija i publike za Krešu nisu sporne. 

Dobili su 28 bodova za svoju drugu izvedbu. 

Ashley i Bojan zapjevali su njegovu 'Ne govori da me znaš'. 

- Kažu da među pjevačima ima kemije, ali među vama je bilo fizike. Izgledali ste kao da ste se stvarno posvađali. Jako uvjerljivo i dobro - rekao je Škoro. 

- Bilo je nesigurnosti, Bojan ima veliki raspon glasa i to se osjetilo, ali imate lijepu kemiju - polovično se složila Valentina. Dobili su 38 bodova. 

Dino i Tara ponovno su se svima svidjeli, izvodeći Dininu staru uspješnicu 'Ti si moja prva ljubav'. 

- Predivni ste skupa - rekla je Danijela, a Valentina je priznala kako je često slušala Dinin CD te davne 2003. godine. 

- Ja sam te godine napisao 'Milo moje', to je bila plodna godina - dodao je Škoro. 

Mladi par dobio je još jednom maksimalnih 40 bodova te su tako osigurali najbolje ocjene žirija večeras. 

Show su na kraju napustili Krešo i Ivana, miljenici publike koji su zbrojem glasova žirija i publike ovog puta ipak osvojili najmanje bodova. Nakon proglašenja finalista, lovac iz Potjere i pjevačica još su jednom zapjevali pred svima i time se oprostili od showa. Sljedeće subote znat ćemo pobjednike osme sezone showa 'Zvijezde pjevaju'. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin