Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kreveljenje za kameru: 'Zlokić je jedna od najzabavnijih ljudi'

None Foto: Facebook 5

Dalibor Petko često na društvenim mrežama objavljuje fotografijama s poznatim osobama, a nedavno je razveselio svoje obožavatelje onom s Jasnom Zlokić

Voditelj Dalibor Petko (41) često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s osobama iz javnog svijeta. Tako se na njegovom Instagram profilu mogu pronaći fotografije s Mladenom Grdovićem (61), Petrom Grašom (43), Severinom (47), Nives Celzijus (37) i brojnim drugima, a svoje pratitelje nedavno je oduševio fotografijom s hrvatskom glazbenicom Jasnom Zlokić (64). 

Foto: Instagram

- Malo ljudi to zna ali ‘Skitnica’ Jasna Zlokić jedna je od najduhovitijih i najzabavnijih osoba na estradi, a ovi selfiji to definitivno potvrđuju - napisao je Petko ispod fotografija na kojoj se krevelji s pjevačicom iz Vela Luke. 

Osim fotografija s poznatim osobama, Petko često dijeli i one iz djetinjstva. Voditelj se tih fotografija ne srami, već na njih gleda kao na divne uspomene pa se zato voli našaliti na svoj račun. 

Foto: Instagram

- Svakakve gluposti sam radio u životu, a u sami vrh spada kad sam jednom prilikom odlučio biti vinski biskup. Živjelo Martinje - napisao je u opis fotografije. 

BIO JE VINSKI BISKUP Petko: 'Svakakve gluposti sam radio, ali ovo spada u sami vrh'

Petko nas je nedavno iznenadio maskom za Noć vještica, koja se ručno radila pet sati, a šminkanje dodatnih tri i pol sata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

Komentari (4)
  • kad vidiš Petka, ne možeš ništa neg izvalit jezičinu i krenuti se kreveljiti

    28. 11. 2019,   21:02
  • žalosno i to su kao odrasli ljudi

    28. 11. 2019,   21:48
  • Izgleda ko prkno naizvrat

    28. 11. 2019,   21:28