Obavijesti

Show

Komentari 6

Kristina predala dvoboj i otišla s Farme: Ostali su svi kažnjeni

Kristina predala dvoboj i otišla s Farme: Ostali su svi kažnjeni
4

Farmeri su ocjenjivali kako je Jurica vodio farmu proteklog te je od svih farmera dobio palčeve gore te su na taj način farmeri pokazali da su zadovoljni njegovim gazdovanjem

VIDEO

Kristina je kao druga duelistica odabrala dvoboj izdržljivosti. Nakon samo par sekundi dvoboja Kristina se spustila i tako predala dvoboj iz kojeg je Maja izašla kao pobjednica te si osigurala imunitet narednih tjedan dana. „Ona mi je malo natuknula da bi možda isto htjela ići, pa kao ajmo skupa pustiti... Neka, što je sigurno, sigurno je.“, našalila se Kristina komentirajući svoju brzu predaju.

„Ja sam svoj cilj ostvarila. Želim da i vi svoj ostvarite, ali na pošten i pravedan način, znači, da se borite. Kad se svađate, da pazite na riječi koje koristite jer znaju boljet iviše od nekih udaraca. To neki od vas već znaju.“, obratila se Kristina farmerima i dodala:„Pazite mi na Rozitu.“.

Za novog gazdu Kristina je postavila Ozrena. Na tradicionalnom sijelu nakon dvoboja Mia i Drele dotaknuli su se jednog problema. Unatoč upozorenjima da dueliste može posjećivati isključivo sluga ili sluškinja koja je za to ovlaštena,farmeri se opet nisu pridržavali tog pravila. Stoga, Mia i Drele kaznili su ih s 20 dukata.

No, tonije bila jedina kazna. Naime, Ozren je prekršio pravilo da sluga mora jesti odvojeno odostalih farmera te su svi farmeri kažnjeni s još 5 dukata.

Farmeri su ocjenjivali kako je Jurica vodio farmu proteklog te je od svih farmera dobio palčeve gore te su na taj način farmeri pokazali da su zadovoljni njegovim gazdovanjem. Kada je sijelo završilo, farmeri su se uputili u kuću, a nešto kasnije došli su im i glazbenici te su semalo i opustili. Što nosi idući tjedan, ostaje nam za vidjeti!

'Ne žele biti pored Kate Middleton i princa Williama': Meghan i Harry sele iz Kensingtonske palače?

POGLEDAJTE VIDEO: Youtuberi zapalili set na regionalnom talent showu Videostar

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin