Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kritičar popljuvao 'Gospodina Savršenog': Cure izgledaju loše

None Foto: pixsell/rtl 9

Da ne ispadnem bezobrazan, ali što je tu je, žene su bile odjevene loše. Da, dobro ste čuli, baš loše. To nije sličilo ni na šta. Ne znam je li to bio njihov izbor za red carpet, kaže Nenad Korkut

Modni kritičar Nenad Korkut (51) nije štedio na riječima kad je komentirao stil sudionika u RTL-ovom showu 'Gospodin Savršeni'. Posebno se obrušio na izgled odabranica Gorana Jureneca (38) koje po njegovom mišljenju izgledaju loše.

- Da ne ispadnem bezobrazan, ali što je tu je, žene su bile odjevene loše. Da, dobro ste čuli, baš loše. To nije sličilo ni na što. Ne znam je li to bio njihov izbor za red carpet, ili im je to netko donio na gomilu, pa su cure same birale - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: RTL.hr

- Znam sigurno da te haljine nisu bile šivane po mjeri, jer se vidjelo da ne prate njihove tjelesne atribute. Ne skrivaju što treba skriti, ne ističu ono što istaknuti treba. Jako sam razočaran - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

PRVA EPIZODA Gospodin Savršeni: Ovih 19 žena se bori za njegovo srce

Priznao je da ne prati reality showove, ali ga je 'Gospodin Savršeni' ipak privukao.

- Priznajem, ne pratim realityje jer nisam ciljana publika Farme, Big Brothera ili Ljubav je na selu… Ali uz ovoliku pompu koja je pratila Gospodina Savršenog, rekoh, idem pogledati uvodno predstavljanje. Da vidim čovjeka bez mane i žene koje pred kamerama traže ljubav svoga života. Iskreno, nikada nisam uspio shvatiti što to žene ili bilo koga tjera da pred kamerama traže ljubav. To mi je velika zagonetka - donosi Slobodna Dalmacija.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Kako bi izbjegli ove modne 'failove'. Korkut je producentima čak savjetovao tko bi im mogao ubuduće birati modne kombinacije. 

-  Matija Vuica, Skoko, Pavlin, Budoarke, bili bi savršeni izbor. To je moj stav, ne mora se poklapati s gledateljskim - rekao je u intervjuu.

Foto: RTL.hr

Za razliku od žena koje se bore za njegovo srce, Korkutu se stil Gospodina Savršenog jako sviđa. Misli da je za to zaslužno njegovo iskustvo u manekenstvu i modelingu.

- S druge strane, Gospodin Savršeni je stilski izgledao besprijekorno, tu zamjerki nemam. No, ipak iza njega stoji manekensko iskustvo, rad na sebi - pohvalio ga je Korkut.

Komentari (24)
  • Naravno da prati gospodina savršenog kad i on trza na njega pa svi mi znamo da i ti voliš takve mišićave i sportski građene dečke pa trebo si se i ti prijaviti .

    30. 11. 2018,   16:44
  • Ortofeder!

    30. 11. 2018,   16:18
  • A dobro je i reka...pola haljina zbacano, boje ne pasu na curu...modeli svi isti djir....

    30. 11. 2018,   16:16