Obavijesti

Show

Komentari 63

Krušlin o kćeri Ivani: Nismo u kontaktu i zbog toga mi je žao

Krušlin o kćeri Ivani: Nismo u kontaktu i zbog toga mi je žao
4

Glazbenik Željko Krušlin ima djecu Filipa i Editu, a progovorio je i o kćeri Ivani koju je dobio izvan braka. Splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da Željko uopće ne razgovara s tom kćeri

VIDEO

Dosta je to komplicirano. Imam kćer Ivanu iz predbračnog odnosa. To se dogodilo kada sam imao 23 godine. Poslije sam išao na utvrđivanje očinstva i dokazalo se da sam otac, ispričao je glazbenik Željko Krušlin Kruška (62) za Story. 

Story Hall of Fame party

Kruška je u braku s novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin s kojom ima kćer Editu (18), a u prijašnjem braku dobio je sina Filipa (29) koji je trenutačno košarkaš. 

Sanjin Strukić/PIXSELL

Filip je u braku s rukometašicom Ivom Milanović-Litre i početkom iduće godine trebali bi dobiti prvo dijete, dok je Ivana (39) u braku s Markom Vidukom (43), nekadašnjim kapetanom australske nogometne reprezentacije i bivšim igračem Dinama. Stvari između nje i Željka, koji je frontmen grupe Latino, ostale su nerazjašnjene pa nisu u kontaktu. 

- Mislim da Ivana ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme. Ne kažem da je ona kriva za takvu situaciju, nisam ni ja, splet nesretnih okolnosti doveo je do toga da nismo u kontaktu, a to mi je žao - kaže Krušlin. 

RObert Anić/PIXSELL

Pjevaču nije važno kojeg će spola biti unuče, već, kaže, samo da bude zdravo.

- Ako je suditi po mom iskustvu, tko zna koji je spol. Meni su dvaput pogrešno rekli: za Filipa su rekli da će biti žensko, a za Editu da će biti muško. Zato pušem i na hladno. Dok ne vidim, ne vjerujem - rekao je Krušlin.

- Nisam od onih koji žele muško po svaku cijenu. Osim toga, ispostavlja se da su kćeri puno brižnije od sinova, ostanu uz roditelje, brinu se o njima. Nije pravilo, ali je češći slučaj - dodaje.

VIDI OVO! S kojim znakovima zodijaka ne bi trebali ulaziti u vezu: Ova dva znaka nikako se nećete slagati.

VIDI OVO! Za blagdane se nosi crveno: Ovo je 10 crvenih trendova u šminkanju koje morate isprobati ovog Božića!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta