Obavijesti

Show

Komentari 14

Krvava Lady Gaga i Kanye obilježili dodjelu MTV-ja

Krvava Lady Gaga i Kanye obilježili dodjelu MTV-ja
17

Taylor Swift dobila je nagradu za najbolji ženski video. Dok se zahvaljivala, na binu je uletio reper i počeo pričati kako je Beyoncein spot puno bolji

VIDEO

Uvijek sam se pitala kako bi bilo osvojiti jednu od ovih nagrada, ali nisam mislila da će mi se to zaista dogoditi, počela je country pjevačica Taylor Swift (19) zahvaljivati na MTV-jevoj nagradi za najbolji ženski video. Prekinuo ju je Kanye West. Popeo se na pozornicu i oteo joj mikrofon ispred nosa.
- Taylor, baš mi je drago zbog tebe, ali Beyonce je imala jedan od najboljih spotova ikad - rekao je reper, kojeg su prije toga snimili kako na crvenom tepihu pije Hennesey iz boce. Beyonce je bilo jako neugodno. Njezin “Single Ladies” proglašen je spotom godine, a primajući nagradu pozvala je Taylor na pozornicu i zagrlila je. Kanye se kasnije ispričao Taylor, njezinoj mami i obožavateljima, ali to ga nije spasilo od bijesa mnogih kolega koji su ga popljuvali na Twitteru.
Za skandal se pobrinula i Lady Gaga, dobitnica nagrade za najboljeg debitanta za hit “Poker Face”. Pjevala je umrljana lažnom krvlju i odglumila da umire na pozornici. 

'SVI SMO NA PUTU MICHAELA'
Dodjela MTV-jevih nagrada počela je sjećanjem na Jacksona.
- Lov na vještice počeo je i čuo se urlik gomile koja želi linčovati. Ja sam ga napustila, svi smo ga napustili. Bili smo zauzeti osuđivanjem - rekla je Madonna prisjećajući se kako ga je neuspješno nagovarala da pije vino, psuje i jede “junk food”.

PINK I SHAKIRA DOŠLE U ISTIM HALJINAMA
Balmainova crna kreacija bila je odabir Shakire i Pink. Obje su je upotpunile vrtoglavim štiklama, ali je Shakira nosila i crne natkoljenice. Minica je Shakiri ipak bolje stajala pa je Pink možda i zato s takvim bijesom reagirala na Kanyeov ispad. Zaštitari su ga morali čuvati od nje, a na Twitteru je kasnije napisala da je Kanye najveće govno na svijetu.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu