Obavijesti

Show

Komentari 52

KSI je sletio u Zagreb: Sviđa mi se grad, sve je tako čisto tu

KSI je sletio u Zagreb: Sviđa mi se grad, sve je tako čisto tu
14

Pravo ime ove 25-godišnje zvijezde je Olajide William "JJ" Olatunji, a osim snimanja videa za svoj YouTube kanal, proslavio se i amaterskim boksačkim mečevima na koje izaziva kolege YouTubere

VIDEO

Najveća zvijezda Youtubea došla je u Zagreb. Megapopularni  KSI  21. listopada u Areni Zagreb odgovarat će na pitanja koja zanimaju publiku i družiti se sa svima koji dođu na spektakularni Totalni JoomBoos. 

Pokretanje videa...

02:44

- Uzbuđen sam. Jedva čekam vidjeti hrvatsku publiku. Prvo sam primijetio da je sve čisto i miriše jako lijepo. Sviđa mi se i temperatura.  Nije hladno, a nije ni vruće - otkrio nam je KSI, a na pitanje hoće li tulumariti zagrebačkim klubovima, odgovorio je kratko 'to je tajna' Kad bih rekao gdje idem, onda ne bih mogao ući u taj klub - rekao je dobro raspoloženi KSI, koji nije skidao osmijeh s lica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se uzbuđeno i jako nervozno. Svi znaju tko je KSI I svi ga volimo. Jedva čekamo sutra spektakl u Areni - rekla je uzbuđena obožavateljica. 

Na zagrebačkoj zračnoj luci 'Franjo Tuđman' dočekali su ga brojni obožavatelji, ali i najpopularniji domaći Youtuberi.

- Naravno da sam uzbuđena, pa ovo se ne događa svaki dan - rekla je mlada YouTuberica Gloria Berger. Njeno oduševljenje dijele i youtuberi Dennis Domian i Petra Dimić. 

- Vrata se otvaraju u 11h, a program počinje u 12:30h. Karte za FanPit su rasprodane, a za regularni dio ostalo je još samo nekoliko karata - otkrio je Matej Lončarić, izvršni urednik video produkcije 24sata i voditelj Joomboosa. Podsjetimo, publika će imati prilike u Areni kupiti piće i hranu. 

Pravo ime ove 25-godišnje zvijezde je Olajide William "JJ" Olatunji, a osim snimanja videa za svoj YouTube kanal, proslavio se i amaterskim boksačkim mečevima na koje izaziva kolege YouTubere i hit pjesmama koje snima. Na kanalu ga trenutno prati gotovo 20 milijuna ljudi, ali put do vrha nije mu bio brz ni lagan.

Svoj prvi YouTube kanal KSI je pokrenuo početkom 2008. godine, ali ondje je u nešto više od godinu dana objavio tek devet videosnimki igranja popularne FIFA-e. Taj kanal, koji još uvijek broji 18 tisuća pretplatnika, bio je njegov skromni početak, a zatim je 2009. pokrenuo kanal gdje ga milijuni prate danas. 

I na novom se kanalu uglavnom fokusirao na igranje igrica i snimanje videa o tome, a okupio je i svoje prijatelje u gaming skupinu Ultimate Sidemen. S njima je redovito pohađao natjecanja u igranju FIFA-e, a nakon pobjede protiv jednog od osnivača tvrtke Virgin Games, Zacha Zeldina, posjetio je Las Vegas gdje je na konferenciji govorio o poslu i zaradi na YouTubeu.

Danas vrijedi više od 25 milijuna kuna (oko 4,5 milijuna dolara), početkom 2017. godine na neko je vrijeme prestao snimati za YouTube. Tada je izjavio kako mu se "ne sviđa smjer u kojem YouTube ide". Osim toga, iste se godine posvađao s prijateljem i kolegom iz Sidemena, Ethanom Payneom, i izašao iz skupine u kojoj je godinama igrao.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveci Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjaceg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

EKSKLUZIVNO: Najjača YouTube zvijezda stigla u Zagreb, a ne želi nastupati bez ove tri stvari!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada