Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

KSI odletio iz Zagreba: 'Bili ste divni, JoomBoos ću pamtiti...'

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL 12

Svoj prvi YouTube kanal KSI je pokrenuo početkom 2008., ali ondje je u nešto više od godinu dana objavio tek devet videosnimki igranja popularne FIFA-e...

Najači svjetski youtuber KSI (25) je teška srca danas otišao iz Zagreba jer je, kako je povjerio suradnicima, sinoćnji spektakl s youtuberima u Areni i za njega bio nezaboravan. Strpljivo je pozirao i s obožavateljima na zagrebačkom aerodromu.

Zagreb: Odlazak svjetske YouTube zvijezde KSI-a | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Drago mi je što sam mogao biti dio te večeri. Ostat ćete mi u sjećanju, bili ste divni - rekao je KSI i dodao kako su hrvatski fanovi preludi. Joomboosov tim je nagradio pola milijuna pratitelja i rođendanskim slavljem uz 50 najjačih regionalnih youtubera, a okupljeni fanovi odmah su se počeli raspitivati kad će biti zakazano novo izdanje Totalnog Joomboosa.

Zagreb: Odlazak svjetske YouTube zvijezde KSI-a | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pravo ime ove zvijezde je Olajide William 'JJ' Olatunji, a osim snimanja videa za svoj YouTube kanal, proslavio se i amaterskim boksačkim mečevima na koje izaziva kolege YouTubere i hit pjesmama koje snima. Na kanalu ga trenutno prati gotovo 20 milijuna ljudi, ali put do vrha nije mu bio brz ni lagan.

Zagreb: Odlazak svjetske YouTube zvijezde KSI-a | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Svoj prvi YouTube kanal KSI je pokrenuo početkom 2008., ali ondje je u nešto više od godinu dana objavio tek devet videosnimki igranja popularne FIFA-e. Taj kanal, koji još uvijek broji 18 tisuća pretplatnika, bio je njegov skromni početak, a zatim je 2009. pokrenuo kanal gdje ga milijuni prate danas. 

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Danas vrijedi više od 25 milijuna kuna (oko 4,5 milijuna dolara), početkom 2017.  na neko je vrijeme prestao snimati za YouTube. Tada je izjavio kako mu se 'ne sviđa smjer u kojem YouTube ide'.

SPEKTAKL Tisuće ljudi s KSI-jem pjevalo: 'Sretan rođendan JoomBoos!'

Osim toga, iste se godine posvađao s prijateljem i kolegom iz Sidemena, Ethanom Payneom, i izašao iz skupine u kojoj je godinama igrao.

'KSI: Can't Lose' Documentary World Premiere - Arrivals | Autor: Karwai Tang Foto: Karwai Tang

Tema: JoomBoos

Komentari (2)
  • Astrid, nazad u osnovnu školu da naučiš pisat.

    23. 10. 2018,   01:24
  • Ajde dosta sa gnojenjem jumbusa, pustite nek malo poraste 😏

    22. 10. 2018,   23:51