Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Kuća duhova': Poneka vrata u toj kući nisu vodila baš nikamo

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Udovica je bila opsjednuta idejom da će biti živa dokle god je nastavljala s gradnjom svoje kuće. No što ako njeno 'ludilo' uopće nije ludilo? Što ako je sve uistinu građeno s razlogom?

Nadolazeći film 'Kuća duhova' donosi radnju inspiriranu pravom Sarah Winchester, ekscentričnom nasljednicom bogatstva tvrtke Winchester Repeating Arms Company. Udovica Williama Wirta Winchestera, Sarah, vjerovala je da je progonjena dušama onih koji su ubijeni puškom Winchester.

Foto: Twitter/Screenshot

Kako kaže priča, udovica je bila opsjednuta idejom da će ostati živa dokle god je nastavljala s gradnjom svoje kuće jer je bila uvjerena da će ju ubiti duhovi onih koju su umrli od legendarne puške njezinog supruga. Svoju je kuću gradila gotovo 38 godina, ali njezina gradnja je u jednom trenu postala pomalo bizarna. Mnoga vrata i prozori u kući otvarala su se kako bi pokazala samo zidove ili jednostavno nisu vodila nikamo.

No što ako njeno 'ludilo' uopće nije ludilo? Što ako je sve uistinu građeno s razlogom?

Pogledajte foršpan

Braća Michael i Peter Spierig, redatelji filma, snimali su film na autentičnoj lokaciji, što je dovelo do mnogo problema te je zakompliciralo posao filmskoj ekipi zbog skučenosti zdanja.

Redateljski dvojac nas je donekle razveselio svojim prijašnjim djelima, filmovima 'Predodredište' te 'Jigsaw' (nastavak franšize 'Slagalica strave', čiji deveti film je upravo najavljen), pa sličnu kvalitetu i ovaj put očekujemo.

Foto: Twitter/Screenshot

Legendarna Helen Mirren preuzela je glavnu ulogu, a u sporednoj su Jason Clarke te Sarah Snook. Film u kina dolazi početkom ožujka, u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!