Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kuću obitelji Soprano iz serije prodaju za 3,4 milijuna dolara

None Foto: YouTube

Po pisanju New York Timesa glumačka ekipa ondje je snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode. Ostatak snimanja odvijao se u replici studija

Obiteljska kuća mafijaškog bossa Tonyja Soprana nudi se na tržištu nekretnina 20 godina nakon što je prvi put emitirana mnogima omiljena televizijska serija.

Patti i Victor Recchia nude na prodaju svoju kuću u državi New Jersey za 3,4 milijuna dolara, prenosi New York Times. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na internetskoj stranici Zillow koja procjenjuje vrijednost nekretnina, kuća je procijenjena na 1,53 milijuna dolara, no njezini vlasnici smatraju da će holivudska slava njihove imovine povećati potražnju, a i cijenu nekretnine.

Kuća ima 5600 m2. Čine je četiri spavaće sobe i četiri kupaonice.

Seriju "Obitelj Soprano" voljeli su i kritičari i publika, a snimljeno je šest sezona koje su emitirane između 1999. i 2007. godine.

Donijela je slavu američkoj produkcijskoj kući HBO, koja je kasnije producirala serije poput "Bez oduševljenja, molim!" (Curb Your Enthusiasm), "Igra prijestolja" (Game of Thrones) i "Žica" (The Wire). 

Obožavatelji obitelji Soprano iz New Jerseya i glave obitelji, koju je utjelovio pokojni James Gandolfini, sada imaju priliku kupiti kuću u kojoj su se odigrale brojne scene.

Po pisanju New York Timesa glumačka ekipa ondje je snimila između 30 i 50 scena iz serije, uključujući i one iz pilot epizode. Ostatak snimanja odvijao se u replici studija,

Dom obitelji Soprano postao je neslužbena turistička atrakcija, a Facebook stranica kuće ima više od tisuću posjeta i dobiva na tisuće lajkova.

Ponude vlasnicima zainteresirani kupci trebaju dati do 21. lipnja.

Komentiraj, znaš da želiš!