Obavijesti

Show

Komentari 112

'Kuham dva ručka dnevno, ide novi album, a brzo će i knjiga'

'Kuham dva ručka dnevno, ide novi album, a brzo će i knjiga'
25

Svestrana Nives Celzijus ispričala nam je kako se u njezinu kućanstvu slavi Božić, što sprema djeci, kakve muškarce voli... A najavila je kako uskoro izbacuje novi album, ali i knjigu

VIDEO

Najluđi doček Nove godine definitivno mi je bio doček 2019. Na istome mjestu, točnije u mojem stanu, našle su se dvije ekipe koje se međusobno ne vole, s osmijehom na licu nam je otkrila Nives Celzijus (38), žena koja je već odavno pokazala da je puno više od bivše žene nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

NIVES CELZIJUS 01:21

Napisala je knjigu, za koju je osvojila jednu od najprestižnijih književnih nagrada Kiklop, okušala se na kazališnim daskama HNK, debitirala u dramskoj seriji “Čista ljubav”, zasjenila konkurenciju u zabavnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”, u kulinarskoj emisiji dokazala je da se odlično snalazi, a njezine pjesme na YouTubeu broje i po nekoliko milijuna pregleda. 

No Nives je, kad se kamere ugase, sasvim “obična” žena. Nas je zanimalo i koje specijalitete priprema za božićni stol, a otkrila nam je kako se odnedavno našla u novom problemu. Njezin sin Leone odlučio je postati vegetarijanac. Iako podržava njegovu odluku, sad umjesto jednog ručka svakodnevno kuha dva. 

Prošlo je više od deset godina otkako je izašla autobiografija s grupnim iskustvom “Gola istina”, no Nives ne planira tu stati. Nova knjiga mogla bi ugledati svjetlo dana iduće godine, a čitatelji bi već na ljeto mogli uživati u novim likovima Nivesine knjige.

- Prije godinu dana odlučila sam napisati još jednu knjigu. Napravila sam kostur, ali su ‘uletjeli’ neki zahtjevni projekti. Prije mjesec dana dobila sam inspiraciju i shvatila kako mi se ne sviđa pravac kojim sam krenula. Sad svako jutro, umjesto što trošim vrijeme na društvenim mrežama, napišem koju stranicu. Ako sve bude išlo po planu, knjiga bi mogla izaći prije ljeta - rekla nam je Nives koja je pred našim objektivima pozirala u haljini brenda Duchess, dobre prijateljice i poduzetnice Snježane Mehun

Slavljenica Nives: U izazovnom izdanju dočekala 38. rođendan
Slavljenica Nives: U izazovnom izdanju dočekala 38. rođendan

Osim nove knjige, Nives je najavila i novi album. Kako kaže, pjesme su u ladici i sve je spremno. A susreće li se s predrasudama da lijepe žene nisu pametne?! Nives nas je presjekla: “Najčešće se priča kako su žene općenito glupe”. Odavno se trudila dokazivati kako nije samo lijepa polovica, a savršenog muškarca opisuje u dvije riječi: “Visok i tamnoput”. 

- Neću glumiti neku skromnost i bježati od toga da sam vizualni tip. Volim visoke muškarce s tamnijom kosom. Volim muškarce koji su šarmantni i markantni. Volim muškarce koji se bave nekim sportom. Volim muškarce koji imaju mišiće, koji su duhoviti i zabavni - otkrila nam je Nives i dodala kako joj je bitno da nema “grč” u vezi. 

Udvarača, koliko to bilo teško povjerovati, nema. Iako u noćne klubove ne izlazi često, Nives bez problema može normalno “disati” od muškaraca.

- Ne upadaju mi često frajeri. Kad izađem, moji prijatelji me uvijek štite. Naprave nekakvi zid i onda se drugi muškarci boje prići. Tako da se muškarci ne boje mene nego mojih zaštitnika - našalila se Celzijus. Ipak, našao se dečko koji joj je bez straha prišao, za kojega Nives ističe da je imao najluđi ispad. 

- Riječ je o dečku koji ima nekih dvadesetak godina. Bila sam kod doktora i čekala Dina da me skupi automobilom. Odjednom mi prilazi dječak i govori: ‘Žurim na sat ruskog, ali morao sam ti reći da si jako lijepa’. Bila sam šokirana koliko je dečko hrabar. Odmah me pozvao na piće i tražio broj mobitela - prisjetila se Nives i dodala kako mu nije ispunila želju jer je, kako kaže, premlad za njezin ukus. 

Za kraj smo je pitali kako se kći Taisha i sin Leone nose s njezinom popularnošću.

- Često im u školi upadaju: ‘Joj, pa tvoja mama je na televiziji’. Leone kao dječak je manje zainteresiran, ali Taisha prati sve moje projekte. Ona je fascinirana. Uvijek jedva čeka poslušati moju novu pjesmu i općenito je oduševljena ovim poslom. Kad dobijem neki poklon, uvijek mi kaže: ‘Blago tebi, mama, tebi stalno šalju darove’ - rekla je Nives, koja će i ovu Novu godinu dočekati u kućnoj atmosferi. I to u pidžami.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin