Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kultura dostupna svima: Stiže novi serijal vrhunskih uradaka

None Foto: Promo 6

'Salvador Dalí: Potraga za besmrtnošću', 'Orašar', 'Romeo i Julija' i 'La Traviata' samo su neki od fenomenalnih naslova koji vas očekuju u novoj sezoni CineStar spektakala

Živimo u suvremenom i ubrzanom svijetu, sve manje vremena odvajamo za neka svoja mala zadovoljstva. Koliko puta ste htjeli otići pogledati neku predstavu, operu ili koncert pa ste u zadnji čas odgodili izlazak ili je to zahtijevalo putovanje do neke velike svjetske metropole? Ako pratite kulturnu scenu i ljubitelji ste opere, baleta, koncerata rock ili klasične glazbe, CineStar i ove godine za vas ima posebnu poslasticu u sklopu nove, osme po redu sezone Spektakala. Opere, baleti, koncerti i dokumentarci stalni su dio ponude CineStar kina, među kojima se nalazi i jedinstveno boutique kino - 'Kaptol Boutique Cinema'.

ZONA SUMRAKA Zanimljva promjena: Potvrđen voditelj reboota Zone sumraka

Kultura bi trebala biti dostupna svima i upravo zato CineStar u novoj sezoni prikazuje cijeli serijal opera i baleta londonske kuće Royal Opera House, a na popisu naslova naći će se i svjetski poznati rock koncerti ili izložbe koje ekskluzivno možete pogledati jedino u CineStar kinima. Uz savršeno ozvučenje, imat ćete osjećaj kao da ste tamo na pozornici zajedno s izvođačima.

Foto: Promo

U sklopu programa Spektakli 2018/2019 imate priliku pogledati bezvremenskog Orašara, Romea i Juliju, Pikovu damu od Čajkovskog, La Traviatu i mnoga druga svjetska umjetnička dostignuća. Ovo je zasigurno savršen povod i prilika za druženje u omiljenom društvu uz čašu šampanjca i prekrasnoj atmosferi u kojoj se stvaraju uspomene i trenutci koji se pamte. Trenutno je aktualna prodaja sezonskih ulaznica te možete uštedjeti 25%. Niz pogodnosti za studente i umirovljenike potražite na web stranici CineStara.

PUNA KUĆA 'Stopalići' bez problema okupili i roditelje i njihove mališane...

Ovogodišnju sezonu otvara fantastični dokumentarni spektakl: 'Salvador Dalí: Potraga za besmrtnošću' koji će biti prikazan samo 27. rujna u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu. U Zagrebu se spomenuti film prikazuje u Kaptol Boutique Cinema u okviru programa Kino & Vino, tako da vas uz predočenje ulaznice očekuje i wine & cheese tasting. Ulaznice kupite na blagajnama kina ili online na web stranici Blitz CineStara.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • Nakon prošlogodišnje sprdačine sa kartama za Orašara u ZG HNK ovo će biti puno bolja i isplativija kombinacija

    26. 9. 2018,   14:41